in

“Tua ganyut tak sedar diri” – Atuk 74 Tahun Menang Loteri, Terus Ceraikan Isteri Dapat Remaja 18 Tahun Bagi Seks Oral

Atuk Menang Loteri

Seorang warga emas berusia 74 tahun dilaporkan memenangi mega loteri dan berjaya mendapat HK$12.2 juta (RM6,503,179). Francinaldo Aparecido dari Brazil merupakan salah seorang daripada 52 individu yang berjaya dalam taruhan loteri itu.

Loteri
gambar hiasan

Namun, dia tidak meraikan hal itu dengan pasangan hidup sebaliknya memilih untuk meninggalkan isterinya selepas mendapat wang tersebut. Semuanya hanya gara-gara dia berjumpa dengan seseorang lebih muda, cantik dan katanya boleh memberikan apa yang dia mahu.

Francinaldo ceraikan isterinya berusia 69 tahun selepas seminggu dia dapat duit tu hanya kerana mahu bersama remaja perempuan berusia 18 tahun bernama Mayra.

Atuk1
sumber: dsd

Kata Mayra dia ikhlas dan sayang sangat dengan Francinaldo jadi disebabkan itu dia rancang buat kejutan di sebuah bilik bersama sekotak coklat dan sebotol arak.

Mayra kemudian melakukan seks oral terhadap Francinaldo  sambil memeluknya erat. Tapi, beberapa minit kemudian Francinaldo lemas dan tidak boleh bernafas.

Coklat Wine
gambar hiasan

Ketika ambulan tiba, semuanya sudah terlambat dan Francinaldo disahkan meninggal dunia. Pihak polis kemudian dimaklumkan tentang hal itu dan selepas menurut mereka,

Ketika seks oral, Francinaldo mencium Mayra tanpa henti membuatkan remaja itu terangsang dan akibat pelukan yang terlalu kuat, Francinaldo mengalami sesak nafas.”

Menurut laporan, kesemua wang yang dimenangi Francinaldo telah diserahkan kepada bekas isteri serta 14 orang anak mereka.

Punyalah buat macam-macam, last last tak dapat apa Mayra tu hahaha!

Baca: Michael Carroll: Menang Loteri RM50 Juta Tapi Belanja Sampai Habis, Sekarang Buat Kerja Buruh

Menang Besar