in

Tengok Boyfriend Sedih Atas Kematian Ibu, Wanita Kahwin Bapa Kekasihnya

Curhat Kahwin 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Satu video di TikTok tular kerana luahannya telah mendapat perhatian netizen, jika kita lihat pasangan kita bersedih pasti kita sebagai orang yang berada disisi akan melakukan apa sahaja bagi meredakan kepiluannya.



Begitu juga dengan apa yang dilakukan oleh seorang pengguna TikTok dari Jakarta ini, tapi apa yang dia buat ni lain sikit. Tak tahulah partner dia tu happy ke bertambah sedih.

Nak tahu apa dia buat?

 

Kahwin dengan bapa kekasih

Video yang dikongsikan itu telah merih 8.8 juta jumlah tontonan, menurutnya, ibu kepada teman lelakinya telah meninggal dunia. Tak sanggup melihat si dia itu menangis, wanita ini berkahwin dengan ayah kepada teman lelakinya itu.

“Ibu teman lelaki saya meninggal dunia. Oleh kerana tidak mahu dia bersedih, saya mengambil keputusan berkahwin dengan bapanya supaya teman lelaki saya kembali mempunyai seorang ibu.”

Wanita Kahwin Ayah Bf

Disebabkan itu, ramai netizen yang ‘memuji pengorbanan’ wanita ini dan ada yang tak tahu nak bagi reaksi apa.

 

Mulia sekali hatimu – Netizen

Wanita Kahwin Ayah Bf 2 Wanita Kahwin Ayah Bf 3 Wanita Kahwin Ayah Bf 4 Wanita Kahwin Ayah Bf 5

Entahlah tak tahu sedih atau lawak, kalau lah min kat tempat si dia tu mahu-mahu meraung.

 

Baca : Lelaki ‘Kena Paksa’ Cucuk Vaksin Dengan Bakal Mak Mertua, “Kalau tak tak boleh kahwin”

Featured Vaksin

Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.