in

“Saya seronok jadi bayi” – Wanita 25 Tahun Belanja Lebih RM1000 Setiap Bulan Hanya Kerana Ingin Jadi Bayi Dewasa

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dalam dunia hari ini hampir tiada apa yang pelik lagi kerana banyak perkara dilakukan atas tiket kebebasan hak asasi.


Tapi, macam kes wanita ni dah dikira pelik sangat kerana mempunyai hobi untuk berkelakuan seperti bayi!

Bayangkan pada umur 25 tahun, wanita ini yang merupakan seorang ‘Content Producer’ dikenali sebagai Paigey Miller menghabiskan hari-harinya sebagai seorang bayi dewasa.

Wanita yang berasal daripada Timur Amerika Syarikat itu memulakan hobinya pada tahun Mei 2018 dengan menyediakan perkhidmatan bertujuan untuk membantu individu yang ‘senasib’ dengannya.

Basically dia nak wujudkan komuniti bagi warga bayi dewasa, bila ramai-ramai kuranglah rasa malu

 

 

Jangan ingat tak ada hasil okay! Page yang diwujudkan itu membantunya untuk membeli barangan customize seperti katil, kerusi bayi yang bersesuaian dengan saiznya sebagai orang dewasa serta lampin pakai buangnya lapor UNILAD.

Aktiviti harian wanita ini dipenuhi dengan bermain seperi kanak-kanak, menukar lampin, serta makan makanan bayi untuk dijadikan content di page  Adult Baby Diaper Lovers (ABDL) miliknya.

Walaubagaimanapun wanita ini sebenarnya sudah bertunang selama 5 tahun, dan perlakuan itu mendapat sokongan penuh daripada ahli keluarga dan rakan-rakanya.

Melihat kehidupannya yang serba aneh ini, Miller dahulu merupakan pelajar dalam bidang sains komputer, dan pernah bekerja dalam bidang pengurusan hotel selama beberapa tahun sebelum memilih untuk menjadi content creator sepenuh masa. 

 

 

Walaupun ada yang memandang serong, Miller ternyata tidak mempedulikan kata-kata mereka itu.

Baginya, dia tidak menganggu sesiapa dengan keputusan yang dibuatnya itu.

So, korang rasalah seronok ke jadi bayi sampai dewasa?

 

Baca : Pelik Tapi Benar! Servis Pos Bayi dan Kanak-Kanak Rupanya Wujud Lebih 100 Tahun Dahulu

Sumber: Youtube
Sumber: Youtube

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.