in ,

“Selama ini aku diam dengan fitnah kau” – Dituduh Culas, Bekas Peserta Pelamin Fantasia Buktikan Bekas Isteri Menipu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sebelum ini cerita mengenai pasangan bekas peserta Pelamin Fantasia menjadi buah mulut netizen apabila si bekas isteri memberikan kenyataan secara terbuka terhadap sikap bekas suaminya.


Ayat panjang lebah yang pernah di kemukakan melalui status Facebook sebelum ini menjelaskan segala perkara yang dilakukan oleh bekas suaminya.

 

Pemabuk, lafaz cerai depan anak, gagal berikan nafkah?

Menurut sumber, bekas suaminya itu dikatakan pemabuk, selalu marah, dan bersikap lepas tangan terhadap nafkah kepada anak-anaknya. Malah katanya si suami menuduh dirinya ada ‘jantan lain’ , lebih perit lagi bekas suami itu lafaz cerai kepadanya depan anak-anak.

Berikutan itu, bekas suami, Azriff Ariffin membalas menyangkal dakwaan wanita tersebut dan menunjukkan bukti bahawa perwatakan yang dikatakan sepertimana bekas isteri dakwa itu tidak benar.

 

Selama ni aku mendiamkan diri dan bersabar dengan fitnah-fitnah kau, tapi kesabaran aku kali ni ternyata tidak dapat lagi dibendung.” – Azriff

Katanya, dia berikan segala nafkah kepada bekas isterinya dan segala kenyataan si bekas isteri itu adalah fitnah belaka.

Dalam pada itu, Team Lobak Merah juga ada menerima dm daripada Azriff sendiri menunjukkan transaksi yang diberikan kepada bekas isterinya.

 

Bukti beri nafkah

 

Malah Azriff juga ada buat laporan polis terhadap fitnah yang dilemparkan itu.

 

Laporan polis

Nota : Perkongsian ini telah mendapat keizinan daripada Azriff sendiri untuk memparkan hal ini.

 

Baca : “Satu Malaysia maki saya” – Kena Fitnah Tolak Ibu Mengandung 9 Bulan, Lelaki Bagi Penjelasan Rupanya….

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.