in

“Saya tidak dapat menahan air mata dari mengalir” – Rihana Terharu Dengan Sokongan Padu Rakyat Malaysia

Collage 41

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dari perkahwinan hingga ke penceraian kita semua ternanti-nanti pengesahan dari ‘khabar angin’ yang sering melanda pasangan ini.Macam yang korang semua tahu, baru-baru ini, peguam Sultan Kelantan, Koh Tien Hua telah pun mengesahkan yang baginda dan Rihana Oksana telah pun sah bercerai talak tiga.

Bagi pihak baginda, kami minta semua untuk hormat privasinya.”

“Saya terpaksa menghadapi pelbagai jenis kejahatan, tipu daya dan hasad dengki.”

Ekoran dari pengesahan ini, hari ini Rihana telah memuatnaik gambar di Instagram dengan kapsyen memuji tindakan rakyat Malaysia yang memberikan sokongan yang tak berbelah bagi kepada dirinya walaupun dia wanita dari negara asing.

Selain itu, Rihana juga bangga dengan darah Malaysia yang mengalir dalam tubuh anaknya, Tengku Ismail Leon Petra yang kini genap berusia dua bulan.

Screenshot 2019 07 22 At 7.56.25 Am

“Saya sedang menulis dan saya tidak dapat menahan air mata dari mengalir…dan saya rasa tidak perlu untuk menahannya, kerana ia adalah tangisan kegembiraan dan kesyukuran!

Saya masih tidak percaya yang saya menerima bergitu banyak mesej yang baik daripada anda semua. Daripada seluruh pelusuk dunia! Dan sudah tentu saya mahu beritahu kepada semua rakyat Malaysia: anda semua berjiwa besar, kerana menerima dan menyokong saya – seorang wanita dari negara asing dan membesar dengan budaya berbeza.

Saya sangat bangga darah Malaysia mengalir dalam anak saya dan saya akan lakukan apa sahaja untuk dia membesar selayaknya dengan kasih anda semua. Dalam hidup saya, saya terpaksa menghadapi pelbagai jenis kejahatan, tipu daya dan hasad dengki. Tetapi anda meyakinkan saya bahawa masih ada kebaikan di dunia ini.

Kalaulah saya berpeluang, saya mahu memeluk anda semua dengan kegembiraan . Sokongan dan dorongan anda semua amat berharga bagi saya. Mesej masuk tidak henti-henti, saya akan terus berkongsi kisah hidup saya dengan ikhlas dan jujur. Semoga Allah memberkati anda semua, kawan-kawanku!


P.S. Hari ini genap 2 bulan umur Leon. Terus membesar dan bahagia si cilik duniaku.❤️”

View this post on Instagram

Saya sedang menulis dan saya tidak dapat menahan air mata dari mengalir…dan saya rasa tidak perlu untuk menahannya, kerana ia adalah tangisan kegembiraan dan kesyukuran! Saya masih tidak percaya yang saya menerima bergitu banyak mesej yang baik daripada anda semua. Daripada seluruh pelusuk dunia! Dan sudah tentu saya mahu beritahu kepada semua rakyat Malaysia: anda semua berjiwa besar, kerana menerima dan menyokong saya – seorang wanita dari negara asing dan membesar dengan budaya berbeza. Saya sangat bangga darah Malaysia mengalir dalam anak saya dan saya akan lakukan apa sahaja untuk dia membesar selayaknya dengan kasih anda semua. Dalam hidup saya, saya terpaksa menghadapi pelbagai jenis kejahatan, tipu daya dan hasad dengki. Tetapi anda meyakinkan saya bahawa masih ada kebaikan di dunia ini. Kalaulah saya berpeluang, saya mahu memeluk anda semua dengan kegembiraan . Sokongan dan dorongan anda semua amat berharga bagi saya. Mesej masuk tidak henti-henti, saya akan terus berkongsi kisah hidup saya dengan ikhlas dan jujur. Semoga Allah memberkati anda semua, kawan-kawanku! P.S. Hari ini genap 2 bulan umur Leon. Terus membesar dan bahagia si cilik duniaku.❤️

A post shared by Voevodina Oksana (@rihanapetra) on

Be strong, Rihana!

 

Baca: [TERKINI] Peguam Sultan Kelantan Sahkan Rihana Oksana Dicerai Talak 3

Screenshot 2019 07 22 At 9.23.33 Am

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.