in

“Sakit ke photoshoot?” – Wanita Ini Sanggup Pakai Make Up ‘Tebal’ Hanya Sebab BF Nak Datang Melawat Dekat Hospital

Featured Image Make Up

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sudah menjadi lumrah bagi setiap wanita menginginkan rupa wajah yang cantik walaupun tidak menggunakan sebarang make up.Sekarang pula memang dah banyak cara untuk sesiapa sahaja belajar untuk mengenakan make up dekat wajah masing-masing.

Baru-baru ni, tular dekat laman media sosial mengenai seorang wanita yang mengenakan make up di wajahnya walaupun sedang terlantar sakit dekat hospital.

1675056631
Sumber: sosok

Menurut portal sosok, wanita berkenaan telah memakai make up adalah disebabkan oleh teman lelakinya ingin datang melawat dia di hospital.

Dia turut berkata bahawa teman lelakinya sempat mengirim pesanan di mana dia hendak datang melawatnya.

Oleh yang demikian, dengan kudrat daya yang tinggal, wanita ini tetap menghiaskan diri sebelum teman lelakinya itu sampai.

72105154 471149020160924 3362995328759365632 N
Sumber: sosok

Dalam gambar itu juga jelas kelihatan wanita tersebut memang sedang berada di hospital dan ada ada alat bantuan pernafasan bersambung di hidungnya.

Namun, solekan yang dikenakan itu boleh dikatakan agak keterlaluan bagi orang yang tengah sakit.

Fuh, sakit-sakit pun boleh buat solekkan macam tu kan. Takpa, kalau BF dia memang suka dia bukan sebab solekkan, InshaAllah dia akan terima seadanya.

 

Baca: “Pakai tisu dengan makeup je” – Guru Sekolah Ini Mendapat Pujian Selepas Berjaya Membuat Solekkan Seperti Melecur.

Jj

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.