in

“Respect society feeling” – Datuk Azizulhasni Awang Dipersoal Netizen Tayang Foto Lawat TokTi

Ft Datuk Azizul Hasni Awang Dikecam

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Terlajak perahu boleh diundur, terlajak post gambar buruk padahnya, jaguh berbasikal trek negara, Datuk Azizulhasni Awang kini sedang menjadi perhatian dan pertikaian netizen selepas memuat naik foto di Instagram dan Twitter 2 hari lepas. 

Kebetulan ada di kawasan dekat dengan rumah TokTi

Beliau kongsikan gambar lawatannya ke rumah penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk Khalid Mohamad Jiwa.

Datuk Azizulhasni menjelaskan bahawa lawatan itu dibuat kerana dijemput oleh pasangan itu memandangkan beliau secara kebetulan berada di sekitar kawasan berhampiran dengan rumah TokTi dan Datuk K.

“Terima kasih kerana menjemput saya dan saya sangatlah berbesar hati kerana akhirnya dapat bertemu kembali selepas kali terakhir berjumpa di Melbourne dulu.”

Datuk Azizul Hasni Awang Dikecam

Disamping itu beliau juga turut berkesempatan melihat koleksi basikal  mereka kerana mungkin para peminat TokTi sedia maklum bahawa pasangan ini begitu minat berbasikal, bahkan Datuk Azizulhasni juga turut menzahirkan rasa teruja melihat koleksi basikal antik yang susah nak dapat.

Datuk Azizul Hasni Awang Dikecam 2

Beliau juga ada mengucapkan terima kasih atas layanan mereka berdua, ramai netizen teruja apabila melihat dua individu hebat di tanah air ini bertemu.

Datuk Azizul Hasni Awang Dikecam 5 Datuk Azizul Hasni Awang Dikecam 4 Datuk Azizul Hasni Awang Dikecam 3

Biarpun ada yang teruja melihat dua tokoh hebat dalam satu foto ini, ramai juga netizen yang kurang senang melihatnya.

Ia sekaligus menjadi persoalan dan pertikaian netizen kerana tindakan Datuk Azizulhasni memuat naik foto ini ketika waktu Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

 

Dato should respect society feeling – Netizen

Datuk Azizul Hasni Awang Dikecam 10 Datuk Azizul Hasni Awang Dikecam 9 Datuk Azizul Hasni Awang Dikecam 8 Datuk Azizul Hasni Awang Dikecam 7 Datuk Azizul Hasni Awang Dikecam 6

Dalam pada itu, ada juga netizen menasihati beliau agar tidak kongsikan sebarang perkara yang mencetuskan kemarahan netizen jika ada melakukan sesuatu perkara yang boleh menjadi pertikaian.

 

Baca : Singgah Rumah Tokti Sebelum Ke Australia, Azizulhasni Terkejut Tengok Koleksi Basikal

Ft Azizul

Sumber: Instagram
Sumber: Intagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.