in

Rasa Dihargai, Nota Ringkas Saharul Ridzwan Ini Buatkan Sheila Rusly Sebak Sampai Menangis ..Terharunya

Sheilasaharul

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa sahaja lah yang tak terharu bila diri kita rasa dihargai kan? Itulah yang sis Sheila Rusly rasakan bila dapat mesej daripada anak didiknya Saharul Ridzwan yang kini sedang mengerjakan ibadah umrah di tanah suci.



Melalui Instagram Jinggo atau lebih mesra dengan panggilan Tok Sidang ni, hati Sheila Rusly tersentuh sampai menitiskan air mata.

Bila admin baca luahan Sheila ni, admin sendiri pun rasa terharu, apatah lagi tuan empunya badan kan?

 

Selama ni apa yang I buat untuk dia pun I ikhlas tak pernah minta apa-apa balas”

Itulah orang kata buat baik akan dibalas baik, tapi hati kenalah ikhlas. Bagi Sheila, cukup sekadar hargai apa yang dia dah ajar kepadanya, tapi cara Saharul salurkan tanda penghargaan tu memang buatkan dia sebak.

Saharul menghantar foto nota ringkas doanya dihadapan Kaabah, mestilah itu hadiah paling bernilai bagi umat islam bukan?

 

Sedih sangat bila dapat whatsapp ni”

View this post on Instagram

Antara mereka yg terpilih didalam doa @saharulridzwan sedih sangat bila sis dapat whatsapp ni😪 Tak pernah sekali sis mintak balasan dari mereka yg sis didik. Cukup sekadar menghargai. Moga allah permudahkan segala urusan kita didunia & diakhirat. Umrah mabrur insyaallah. #sentiasabersyukur #alhamdulillah

A post shared by Sheila Rusly (@sheilarusly_jspictures) on

Hmm, beginilah rasa bila diri benar-benar dihargai, nama kita terpahat dalam doa seseorang. Nilainya memang tak terhingga kan? Kepada Saharul Ridzwan semoga dapat umrah yang mabrur.

 

Baca : Tips & Panduan Untuk Khunsa & Mualaf Tunai Umrah Daripada Adam Corrie Lee

Adam3

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.