in

“Patut la asyik sorok muka laki tu” – Rossa Sera Didakwa Bercinta Dengan Suami Orang?

Untitled Design 2024 04 02T121203.994

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba kecoh di media sosial satu khabar angin di mana bekas isteri kepada Shuk Sahar iaitu Rossa Sera didakwa sedang bercinta dengan seorang lelaki yang berstatus suami orang.


Dakwaan itu dibuat oleh satu akaun di Instagram anonymous dalam beberapa IG Story, dikatakan Rossa tetap berhubung dengan lelaki berkenaan meskipun isterinya yang sah sudah pun memberi amaran untuk tidak berhubung dengan suaminya itu.

Artikel berkaitan: “Selamat ulang tahun suamiku” –  Dah Berkahwin Sejak Tahun Lepas, Fara Salleh ‘Wish’ Birthday Shuk Sahar

Artikel berkaitan: “Take care Shuk” –  Rossa Sera Dah Ada Pengganti Baru?

1

Namun, Rossa didakwa masih lagi berhubung dengan lelaki terbabit melalui sebuah aplikasi game, individu itu juga mengatakan sebelum ini Rossa pernah memuat naik gambar dia bertunang namun ianya dikatakan hanyalah sekadar ‘propa’.

3

Lebih menyedihkan, satu insiden berlaku semalam di mana si suami dikatakan memilih untuk bersama dengan Rossa di hadapan isterinya serta anak-anak mereka.

Dalam pada itu, individu berkenaan juga mendedahkan tangkap layar mesejnya dengan Rossa Sera yang dikatakan sedang memutar belitkan keadaan serta mengugut dirinya.

Harap ada penjelasan daripada pihak Rossa Sera pula…

Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.