in

“Orang biasa pegang selfie stick tiba-tiba pegang mikrofon macam tu lah” – [Video] Netizen Kurang Senang Nabil Sindir Diva AA?

Aa6

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dalam berlangsungnya Konsert Gegar Vaganza 2020 untuk minggu keenam semalam, nampaknya ada satu kenyataan yang telah membuatkan netizen rasa kurang senang dengan gurauan pengacara Nabil yang dikatakan seolah-olah ada unsur-unsur sindiran terhadap Azwan Ali atau kini lebih mesra dengan panggilan Diva AA.Keratan video itu di kongsikan semula di Twitter dan meraih 1.7K retweets sepanjang 14 jam ia dimuat naik.

 

Orang biasa pegang selfie stick tiba-tiba pegang mikrofon macam tu lah.”

Dalam tweet tersebut netizen bandingkan cara pengacaraan Nabil dengan pengacara lagenda tersebut. Bagi mereka Diva AA jauh lebih baik berbanding dengan Nabil.

Ramai netizen meluahkan rasa marah mereka apabila melihat keratan video tersebut. Malah netizen juga menegaskan biarpun Diva AA begitu lantang dengan kata-kata pedih di media sosial, namun dalam mengendalikan tugasnya sebagai pengacara, dia tetap profesional.

 

“Kau SRP pass tak?” Has a new meaning now – Netizen

Aa Aa2 Aa3 Aa4 Backup 1 Backup2 1

Apapun, ramai yang begitu teruja apabila melihat Diva AA buat comeback. Diva AA kini sedang fokus menggalas tugas sebagai pengacara untuk program Lagu Cinta Kita.

 

No wonder hos-hos sangkak SRP pun tak lepas ? – Diva AA

Hurm, bagi min lah kan. Rasanya Nabil tu cuma nak bergurau kot. 

 

Baca : “Wow macam ni Nabil minta maaf” – Netizen Bengang Tengok Cara Nabil Mohon Maaf

Nabil

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.