in

“Wow macam ni Nabil minta maaf” – Netizen Bengang Tengok Cara Nabil Mohon Maaf

Nabil5

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kita sedia maklum kes bantuan Covid-19 kepada rakyat ini telah menjadi isu dalam kalangan artis dan netizen, ia bermula selepas Black membuat satu kenyataan bahawa golongan artis juga layak menerima bantuan.Krisis timbul apabila netizen mula pertikaikannya, bagaimanapun Black, Shuib bahkan Nabil Ahmad sendiri dah tampil mohon maaf.

Tapi kecaman jadi makin teruk kepada Nabil Ahmad kerana cara permohonan maaf itu membuatkan netizen kurang senang.

 

Wow macam ni nabil minta maaf”

Nabil muat naik satu video dekat Instagram dengan memohon maaf sama hari dengan Shuib dan Black. Dalam video itu Nabil ada tunjukkan sesuatu selepas permohonan maaf itu dilakukan sehinggakan ada warganet kongsikan semula jadi buat mulut mereka di Twitter.

Ia mengundang kemarahan netizen sebab dianggap macam memerli mereka, disebabkan itu ramai netizen mula ungkit balik asal usul dirinya yang lama.

Bahkan ramai juga warganet yang merupakan antara peminatnya kecewa dengan sikap Nabil. Mereka ceritakan balik pekerjaan lama Nabil sebelum bergelar artis.

 

Kau patutnya faham situasi rakyat marhaen. Bukan perli macam ni.

Nabil Nabil2

Bahkan dalam komen Instagram miliknya sendiri menunjukkan ramai netizen tak gemar dengan cara ini, bagaimanapun ada juga yang memberi sokongan moral terhadapnya.

 

Baca : Penerbit Drama ‘Jujurlah Nikahi Aku’ Mohon Maaf Kepada Penyokong Liverpool Selepas Adegan Lap Air Kencing

Liverpool

 

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.