in

“Nora Anne masih hidup dan dalam ketakutan” – Keluarga Jumpa BOMOH & Diberitahu Anak Sebenarnya Tak Mati?

Dd1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sehingga kini, prosiding inkues Nora Anne Quoirin masih belum menemui titik noktah malah pelbagai tanda tanya yang timbul sepanjang siasatan kes ini dijalankan.Terbaharu melalui laporan yang diterima dari saksi keempat prosiding inkues kematian Nora Anne memaklumkan pihak keluarga menerima beberapa maklumat daripada ‘bomoh’ berpangkalan di luar negara.

Bomoh tersebut mendakwa remaja Ireland-Perancis itu masih hidup dan berada dalam ketakutan selepas dilaporkan hilang.

D4 1 1

 

Terima maklumat dari rakan keluarga

Maklumat tersebut dimaklumkan diterima menerusi khidmat pesanan ringkas Whatssap dari pada Dominic yang merupakan rakan rapat keluarga Nora Anne

“Mesej tersebut disampaikan oleh saudara mara keluarga orang hilang, maklumat pertama (bomoh) mengatakan Nora Anne diekori seseorang daripada Lapangan Terbang Kuala Lumpur (KLIA) dan masih hidup.

D1 1 6

“Ada juga maklumat Nora Anne masih di kawasan berdekatan resort (The Dusun Resort), berada dalam ketakutan di hutan, hilang dan mahukan ibunya”

 

Pegawai Turus Bahagian Seksual Wanita dan Kanak-Kanak Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Negeri Sembilan, Asisten Superintendan Chong Meei Chyi mendedahkan perkara tersebut dalam keterangannya di mahkamah pada hari ini, lapor Kosmo.

D 1 4

 

Baca: “Mana seluar dalam mangsa” – Polis Curiga Nora Anne Dijumpai Dalam Keadaan Bogel  & Buat Operasi Cari Pakaian Dalam Mangsa

Nora Anne Q

Sumber: The Star
Sumber: Kosmo

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.