in

“Nasib baik lah sempat pergi hospital” – Wanita 46 Tahun Hampir Mati Lepas Bersetubuh Dengan Suami Sebab..

Suamiisteri

Seorang wanita 46 tahun hampir maut lepas selepas melakukan hubungan seks dengan suaminya kerana alahan dengan air mani.

Menerusi sumber, ada satu kes yang bertajuk “Almost Killed by Love: A Cautionary Coital Tale” yang disiarkan dalam satu jurnal perubatan di Amerika Syarikat melaporkan seorang wanita dari Baltimore, Amerika Syarikat menghidap anaphylactic akibat pengambilan antibiotik oleh suaminya.

 

Air mani suami ada penicllin

Ia merupakan sejenis penyakit alergik yang bahaya, alahan jenis ini boleh memberikan dengan pantas kepada individu tersebuk dan boleh menyebabkan kematian dalam masa yang singkat.

Selepas wanita itu habis melakukan hubungan seks dengan suami, wanita itu ada pening-pening, cirit birit, gatal-gatal pada kulit tangan dan kaki sebelum berpeluh.

Dia bergegas ke bahagian kecemasan, pada mulanya doktor ingatkan dia terkena sepsis sebab tekanan darahnya rendah, jadi doktor pun suntikkan beberapa jenis ubat anti biotik kepadanya.

Tapi selepas menjalani pemeriksaan, keputusan mendapai bahawa wanita itu terkena kejutan anaphylactic ini.

Ia berpunca daripada latar belakang penyakit wanita ini yang menghidapi alahan pada ubat penicillin semasa dia kecil dan didapati bahawa anti biotik suaminya itu ada mengandungi penicillin.

Selepas tekanan darahnya kembali normal dan menunjukkan simptom-simptom yang baik, wanita itu boleh discharged dari hospital suntikan epipen.

Dia juga diarahkan untuk tidak menjalinkan hubungan seks dengan suaminya sekurang-kurangnya seminggu selepas suaminya mengambil antibiotik itu.

Pendek kata, suami dia ada consume ubat yang mengandungi penicillin lepas tu ia ada di air mani suaminya, dan wanita itu alergik dengan kandungan itu.

Menurut World Of Buzz, laporan pasal kes sebegini bukanlah kali pertama terjadi. Nasib baiklah sempat pergi hospital, kalau tidak, boleh mati terus, sebab sekelip mata je alahan tu serang.

 

 

Baca : “Isteri tengah mengandung kan? – Kongsi Video Bagi Ular Sawa Makan Ayam ‘Hidup-Hidup’ Aliff Syukri Dihentam Lagi

Ularsawa