in

Masuk Latihan Tentera, Jin BTS Minta Peminat Jangan Datang Ke Lokasi Latihan

Ft Jim Bts Latihan Ketenteraan

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bagi peminat K-pop, pastinya dah tahu yang semua ahli kumpulan BTS bakal menjalani latihan ketenteraan kerana ia merupakan satu kewajipan untuk semua belia di Korea Selatan.Memetik laporan Kimchi Daily, baru-baru ini, tarikh dan lokasi khidmat ketenteraan untuk salah satu anggotanya, Jin telah didedahkan melalui laporan berita. Bagaimanapun agensi menyatakan bahawa maklumat berkenaan masih belum boleh dikongsi buat masa ini.

 

Boleh jadi bahaya

Namun begitu, Jin sendiri telah memberi peringatan buat peminatnya untuk tidak datang ke pusat latihan yang dia ditempatkan kerana boleh jadi bahaya.

“Berita yang saya harap tidak akan didedahkan telah dikeluarkan. ARMY, awak benar-benar tidak sepatunya datang ke pusat latihan.”

Screenshot 2022 11 30 132035

“Akan ada ramai lagi yang akan turut mendaftar atau menemani orang tersayang semasa mereka mendaftar, jadi ia mungkin akan jadi huru-hara dan boleh membawa kepada situasi yang berpotensi berbahaya. Saya sayang awak, ARMY.”

Untuk pengetahuan, Jin dilapor akan menyertai khidmat ketenteraan di Yeoncheon, Gyeonggi-do pada 13 Disember nanti. Namun, ianya masih belum disahkan lagi.

Baca : BTS Tetap Kena Sertai Latihan Ketenteraan, Bakal Mendiam Dalam Dunia K-Pop Sehingga Tahun 2025?

Uhuior

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.