in ,

“Mak, anak semua nak sapu” – Lelaki Ditangkap ‘Rogol’ Anak Tiri Di Parking Lot, Tak Nak Mengaku Salah Sebab…

Menurut laporan dari The Star, seorang lelaki telah ditangkap kerana melakukan hubungan seks dengan anak tirinya yang baru je berusia 15 tahun di tempat letak kereta bertingkat.

Lelaki berusia 41 tahun ini pada awalnya tak mengaku bersalah atas pertuduhan melakukan hubungan seks dengan budak bawah umur kerana menurutnya, anak tiri dia bersetuju untuk bersenggama dengannya.

Namun, pada 11 November 2019, lelaki yang tak boleh didedahkan nama bagi melindungi identiti anak tirinya itu mengaku bersalah dalam mahkamah Singapura.

Gambar Hiasan

Menurut Timbalan Pendakwa Raya Derek Ee, remaja berusia 15 tahun itu memanggil lelaki tersebut dengan panggilan “uncle“, namun tak dapat dipastikan sama ada lelaki itu masih lagi berkahwin dengan mak remaja tersebut atau pun tidak.

“Menurut tertuduh, pada awalnya dia melayan mangsa seperti anak tiri. Tapi, semakin lama hubungan mereka menjadi makin rapat dan mereka sering menghantar mesej.”

Lama-kelamaan, tertuduh dan mangsa mula bersetuju untuk bersetubuh.”

Pada 25 Januari 2019, lelaki ini dikatakan telah menjemput mangsa pulang dari sekolah pada jam 12.30 tengah hari dan membawa keretanya terus ke tempat letak kereta sebuah apartment.

Sumber: Mothership

Pasangan bapa dan anak tiri ini kemudiannya pergi ke tempat duduk belakang kereta dan mula melakukan hubungan seks tanpa perlindungan.

Aksi ghairah ini terhenti bila seorang pegawai polis menangkap mereka yang sedang cepat-cepat memakai baju semula lepas melihat kelibat pegawai tersebut.

Mahkamah telah menetapkan ikat jamin sebanyak SGD15,000 (RM45, 659) ke atas lelaki ini dan kes akan dibicarakan semula pada 23 Disember nanti. Kalau korang nak tahu, mengikut undang-undang Singapura, lelaki ni boleh menerima hukuman penjara hingga 10 tahun dan didenda kerana melakukan hubungan seks dengan budak bawah umur.

Haih, budak tu consent ke tak, kalau dah bawah umur tu memang dah salahlah…

 

Baca: “Memang saya yang minta” – Bapa Tiri Umpan Anak Di Kampus Suruh Balik Kemas Rumah Masa Ibu Outstation, Rupanya..