in

“Main lagi kat situ” – Lelaki ‘Cuak’ Tangan Tiba-tiba Tersangkut Dalam Kandang Harimau

2Rimau

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Baru-baru ini, viral satu video seorang lelaki ditarik orang utan dalam sangkar. Kemudian kita tengok pula seorang wanita yang rambutnya ditarik ungka dalam sangkar ketika nak berselfie.



Terkini, ada satu video yang viral seorang lelaki yang tangannya tersangkut dalam kadang harimau. Haa… nak tengok macam mana tangan lelaki tu boleh tersangkut? Korang boleh tengok video @utusanonline kat bawah ni.

@utusantvofficial

Reply to @startinkerbell . Kalau gini cuak dak 🤣🤣🤣. Kejadian di Pakistan. #beritaditiktok #TrendingNewsMalaysia #TrendingNewsMalaysia

♬ original sound – UtusanTV – UtusanTV

 

Main lagi kat situ

Geram je min tengok time dia mula-mula nak main usap-usap harimau tu. Nasib baik lah harimau tu nampak macam malas nak melayan. Screenshot 2022 06 11 At 12.20.25 Pm

Kalau harimau tu pun sama nak main, silap haribulan mahu hilang tangan lelaki tu. Fuhh nasib baik lah.

Screenshot 2022 06 11 At 12.20.37 Pm

Trauma habis tu sampai tengok kucing pun teringat. Itulah sapa suruh main kat situ.

Screenshot 2022 06 11 At 12.21.03 Pm

Kan… nasib baik harimau tu tengok kat tempat lain. Harimau tengah lepak elok-elok tu rasanya mesti dah kenyang.

Screenshot 2022 06 11 At 12.21.11 Pm

Jantung auto laju mengalahkan atlet lari pecut. Entah macam mana lah tangan dia boleh tersangkut kat situ kan, min pun musykil gak.

Screenshot 2022 06 11 At 12.21.18 Pm

Nasib baik dapat keluarkan. Sangkut kejap je. Buatnya sangkut lama memang nahas lah kan. 

Korang kalau pegi tengok haiwan kat zoo ke apa ke, jangan lah buat benda bukan-bukan demi content. Nanti tak pasal-pasal cedera, sapa nak tanggung.

 

Baca: Wanita Panik Habis Gara-gara Rambut Ditarik Ungka Dalam Sangkar Ketika Cuba Nak Selfie

F1 Ouu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.