in

Lawatan Mengejut KJ Ke Hospital Kajang Dapat Reaksi Positif Orang Ramai

1Kj

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Menteri Kesihatan, YB Khairy Jamaluddin telah mengadakan lawatan mengejut ke Hospital Kajang semalam selama kira-kira satu jam.



Menerusi satu hantaran Facebook oleh Nik Aminudin NSS, YB Khairy datang ke hospital tersebut secara diam-diam dan bersama seorang pegawai sahaja. Korang boleh tengok posting Facebook tu  kat bawah ni.

Screenshot 2021 09 19 At 10.37.42 Am Screenshot 2021 09 19 At 10.37.53 Am Screenshot 2021 09 19 At 10.38.04 Am Screenshot 2021 09 19 At 10.38.26 Am

 

Memang sempoi!

Seingat min tak pernah lagi ada menteri yang buat lawatan tiba-tiba macam ni. Bagus sebenarnya buat lawatan macam ni, baru tahu situasi sebenar kan.

Screenshot 2021 09 19 At 10.39.51 AmKan, kalau turun padang macam ni baru kita tahu keadaan dan situasi sebenar. Bukan cari salah, cuma nak tahu situasi sebenar je.

Screenshot 2021 09 19 At 10.40.25 AmBagus buat spotcheck tiba-tiba macam ni. Secara tak langsung beliau dah kembalikan kepercayaan oleh frontliners dan orang ramai terhadap sistem kesihatan negara kita. Terbaik lah KJ!

Screenshot 2021 09 19 At 10.40.59 AmBetul. Harap usaha ini dapat diteruskan oleh menteri-menteri di kementerian lain. Turun padang dan tengok situasi, bantu yang mana boleh secara terus. Baru semua orang happy. 

 

Baca: Mulai 16 September Ini, Pelancong Wajib Buat Swab Test Sebelum Ke Langkawi – KJ

Screenshot 2021 09 19 At 11.13.03 Am

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.