‘Laki’ Tak Jenguk Masuk Wad, Mula-mula Netizen Simpati, Tapi Lepas Baca Perbualan Ini Jadi Geli-geleman Sebab…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Pasangan yang baik akan sentiasa berada di sisi kita tak kira walau susah ataupun senang, tak kisahlah walaupun sedang dalam perbalahan, kalau salah seorang jatuh sakit sampai masuk wad, sudah semestinya segala krisis itu harus ditolak ke tepi.

Kita sebagai orang luar bila baca perbualan ini hanya mampu rasa simpati je pada tuan empunya badan.

Tapi kan, macam kes pada pasangan ini, netizen jadi ‘geli-geleman’ pula, kenapa eh? Hmm, cuba korang baca dulu.

 

“Biar aku tanggung semua sendiri tanpa sesiapa di sisi ku”

Individu ni menjalani pembedahan, tanpa pasangannya. Semuanya dia tanggung sorang-sorang. Bila nak mesej tak dibalas, malah dimarahi lagi.

 

Difahamkan berlaku pertelingkahan antara mereka dan ianya salahnya sendiri. Dia banyak menyimpan perbualan dengan kawan-kawan lelaki lain sampai si partner jadi cemburu.

Alahai! Takkanlah sampai nak denda macam tu sekali, sampai nak terus terang jadi rasa takut. Kena warded kot!

 

“Aku tak tahu nak bagitahu dia apa”

Tapi rasanya macam ada benda tak kena dengan perbualan ini, netizen jadi kusut untuk faham situasi sebenarnya. Bila dah dapat tahu rupa-rupanya…

 

“Aku tak faham do cerita ni” – Netizen

 

“Mindf*ck juga awal-awal. Rupa-rupanya watak dalam semua whatsapp tu JANTAN” – Netizen

 

Aduhaii!! Tak apa lah menurut individu yang kongsikan Hariz Shahab ni, dia nak support member yang tengah down. Nama pun kawan kan?

 

“Kita yang normal, kena bagi semangat sikit”

Tak apalah niat murni, nak bagi sokongan moral pada kawan apa salahnya kan? Semoga kawan tu cepat sembuh la ye…

 

Baca : “Aku lepak dengan gay, takde pun sembang seks, kalau dengan yang straight ni…”

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?