in ,

Jennifer Pan: Stress Hidup Dikawal Ibu Bapa, Gadis Upah Boyfriend Bunuh Parents Sendiri

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Selalu kita dengar kisah tak kiralah ibu bapa zaman dulu mahupun sekarang yang suka mengawal kehidupan anak mereka ke tahap yang sangat extreme. Kalau tak dapat result straight A, anak tu mesti stress tahap gaban! Itu yang banyak kes bunuh diri di kalangan remaja yang top dalam pelajaran.

Tapi kisah yang baru dikongsikan kat Twitter ni lain macam pulak ceritanya. Gadis bernama Jennifer Pan tidak merancang untuk bunuh diri tapi dia upah boyfriendnya untuk bunuh ibu bapanya pulak! Jom baca kisahnya di bawah.

 

“Rutin Jennifer sangatlah ketat. Ada sekali tu parents dia suruh berlatih skating sampai kakinya patah!” 

Sumber: Twitter

 

“Parents dia letak harapan tinggi anak dapat naik pentas… alih-alih orang lain yang dapat anugerah” 

Sumber: Twitter

 

“Masuk high school result makin turun. Sebab takut giler, masa dapat result dia ubah jadi straight A” 

Sumber: Twitter

 

“Bercinta punya pasal takleh grad high school. Tapi sebab dah expert menipu…” 

Sumber: Twitter

 

“Buat fake offer letter masuk university wehhh. Ayah dia happy giler tapi tak tahu anak dia tipu” 

Sumber: Twitter

 

“Jennifer suruh Danny cari hitman dan pecah masuk rumah then tembak mati parents dia” 

Sumber: Twitter

 

“Ayah dia sedar dari koma dan first perkataan dia bagitahu ‘Jennifer’. Polis dah agak dah” 

Inilah Jennifer lepas kena tangkap dengan polis | Sumber: Twitter

Ni admin share jugak gambar Danny Wong, boyfriend Jennifer. Sekali pandang macam budak nerd je. Tak nampak pulak macam tauke dadah.

Sumber: Twitter

Terkejut dan scary kan baca kisah Jennifer? Pesanan kepada ibu bapa yang tengah baca kisah ni, janganlah terlalu mengongkong kehidupan anak sampaikan dia stress macam ni. Tak semestinya anak yang dapat straight A tu hebat. Paling penting akhlaknya jugak mesti tip top! 

Baca: Hidap Macam-macam Penyakit, Tak Sangka Gadis Ni Plan Bunuh Ibu Kandung Dengan BF Sebab

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari: