in ,

“Jangan la Pakai Macam tu Ibu” – Anak Seram Ibu Tengah Syok Layan Tilam Urut Buat Netizen Terhibur

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Gara-gara sebuah tilam urut, pemuda ini hampir salah faham apabila ibunya sedang syok melayan tilam baharu miliknya sambil memakai telekung putih.


Menurut Mohd Haikal Amir,19, pada awalnya dia tidak tahu itu adalah tilam urut dan ibunya baru sahaja membelinya. Dia menjadi terpaku dan tidak tahu untuk berbuat apa selepas melihat ibunya di tilam tersebut sambil diselubungi kain itu.

Perasaan yang bercampur baurnya itu hilang selepas mengetahui ibunya sedang ‘diurut’ oleh tilam berkenaan. Menurut ibunya, tilam berjenama Ceragem ini perlu memakai baju bewarna putih untuk lebih efektif.

Netizen turut terkejut dan cuak melihat posting berkenaan. Ada juga yang berkongsi pengalaman yang sama apabila ibu bapa mereka menggunakan tilam urut itu.

Ketika ditemu bual, dia meluahkan perasaanya dengan berkata,

“Yang buat lagi takut bila kejut ibu tak bangun. Lena katanya tidur atas tu”

Haikal turut sempat berpesan kepada semua agar jangan terkejut dahulu apabila melihat situasi sebegini. Mungkin mereka adalah geng tilam Ceragem juga, katanya lagi.

Baca: Punyalah malas sampai TV, tilam buang situ – Netizen Jijik Lihat Keadaan Kampung Di Tawau Ni Yang Penuh Dengan Lautan Sampah

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.