“I k*ngkek dia 5 round malam tu” – 2 Wanita Berhijab Ni Dihentam Teruk Bagi Respon Lucah Masa Video Nikah

Hati siapa saja yang tak cair bila melihat keserasian pasangan mempelai yang baru sahaja melangkah ke alam baru dalam kehidupan mereka, lebih-lebih lagi waktu mereka baru sahaja sah menjadi suami isteri sewaktu akad nikah.

Bukan sahaja pengantin, hati keluarga, sahabat bahkan orang yang melihatnya juga turut terusik kerana terharu melihat saat menggembirakan itu, kadang-kadang ada yang sampai menitiskan air mata sebab terlalu teruja macam dalam video ni.

 

Video viral pengantin lelaki terlalu teruja sehingga menitiskan air mata saat sah menjadi suami isteri

Sepertimana yang selalu diperkatakan orang, jarang kita dapat melihat ‘air mata jantan’ ni keluar. Tapi apabila mereka mula menangis tanda sebak, sudah semestinya akan mencairkan hati orang diluar sana.

Detik-detik romantis yang dikongsikan oleh Arisha Rozaidee ini ternyata telah menambat hati netizen terutamanya dalam kalangan wanita dan meraih 23k retweets sejak ia dimuat naik di Twitter beberapa hari lepas.

Tak dinafikan memang sangat romantik sampai undang rasa sebak kerana turut rasa teruja, tapi 2 wanita ini terlalu overexcited sampai memberikan respon berbaur lucah.

 

“Nanti kalau laki aku menangis macam ni, aku k*ngkek dia 5 round malam tu”

 

Mungkin diaorang cuma nak bergurau kot. Namun, ia ternyata mengundang kemarahan netizen kerana dianggap tak sentisif, macam orang tak tahu malu.

Hmm, tapi admin puji kat diaorang ni, berfikiran di luar kotak sampai bab-bab atas katil yang diaorang imaginasikan. Kah!

Mendapat perhatian netizen, respon kedua-kedua wanita itu di screenshot shot untuk menjadi bahan kecaman mereka.

 

“Aku rasa kalau lelaki cakap macam ni, kena kecam 7 hari 7 malam” – Netizen

 

Rata-rata daripada mereka marah kerana individu yang memberikan respon tersebut merupakan perempuan. Ramai kaum hawa malu atas tindakan mereka berdua ni.

 

“Aku perempuan pun aku malu baca “

Kalau ya pun rasa sweet, control lah sikit nafsu tu. Moga-moga dapat juga ia menjadi pengajaran buat kita agar berhati-hati dalam mencurahkan pendapat.

Mungkin orang keliling kenal diri mereka ni cuma nak bergurau tapi kita ni yang tak tahu pasal diri mereka terus hentam. Mana tak nya,  tak manislah mata memandang sebab imej yang dia bawa tu. kan?

 

Baca : Biadap! Pergi Masjid Dengar Khutbah Sempat Komen Lucah Di Twitter

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.