‘Hangin’ Satu Badan Dilabel Bodoh, Peminat Tegar Kpop Ini Sanggup Tayang Result Cemerlang PMR & SPM

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Setiap orang ada minat mereka tersendiri, tapi tak perlu lah sampai nak taksub sehinggakan boleh wujud perbalahan. Selain itu, kalau minat kita bercanggah dengan orang tak perlu lah sampai nak condemn orang tu kan?

Tak pasal-pasal peminat tegar Kpop ni tayang result cemerlang PMR dia bila ada orang labelkan  peminat Kpop ni bodoh.

 

Sumber : Twitter

 

Bij where? Do you want me to pull my SPM receipt too? Or my CGPA? Takut nanti menangis sebab bodoh pulak hurm..”

Sumber : Twitter

Hurrmm, macam mane eh? Apa korang rasa? Siap tunjuk keputusan SPM lagi!

Sumber : Twitter

Pelik dengan tindakan wanita ini, kebanyakan netizen mengecamnya kerana gunakan keputusan akademik sebagai pengukur kepintaran seseorang. Biasa lah netizen, kalau tak kecam mesti akan troll orang.

 

Pakailah sijil tu beli tiket konsert – Netizen

Bahkan ada juga yang pelik kenapa hal sekecil ini diperbesar-besarkan sampai perlu nak bertindak sedemikian.

 

Kpop terlajak triggered – Netizen

 

Tapi menurut seorang peminat Kpop ni mendakwa, sebenarnya niat wanita bukanlah nak tunjuk pandai, ia disebabkan isu yang sedang hangat berkenaan dengan negara Korea. Hmm, ada logiknya juga.

 

Bukan bodoh dari segi education…Maksud dia… “

Hmm, apa pun macam admin katakan tadi sepatutnya kita tak boleh lah ‘judge’ minat seseorang. Manakala si peminat pula, cuba jangan ambil pusing pasal hal-hal begini. Ye dak? 

 

Baca : 5 Stereotaip Orang Ramai Terhadap Artis Kpop Yang Patut Diperbetulkan

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.