in

‘Hangin’ Satu Badan Dilabel Bodoh, Peminat Tegar Kpop Ini Sanggup Tayang Result Cemerlang PMR & SPM

Peminatkpop

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Setiap orang ada minat mereka tersendiri, tapi tak perlu lah sampai nak taksub sehinggakan boleh wujud perbalahan. Selain itu, kalau minat kita bercanggah dengan orang tak perlu lah sampai nak condemn orang tu kan?



Tak pasal-pasal peminat tegar Kpop ni tayang result cemerlang PMR dia bila ada orang labelkan  peminat Kpop ni bodoh.

 

Kpop
Sumber : twitter

 

Bij where? Do you want me to pull my SPM receipt too? Or my CGPA? Takut nanti menangis sebab bodoh pulak hurm..”

Kpop2
Sumber : twitter

Hurrmm, macam mane eh? Apa korang rasa? Siap tunjuk keputusan SPM lagi!

Kpop3
Sumber : twitter

Pelik dengan tindakan wanita ini, kebanyakan netizen mengecamnya kerana gunakan keputusan akademik sebagai pengukur kepintaran seseorang. Biasa lah netizen, kalau tak kecam mesti akan troll orang.

 

Pakailah sijil tu beli tiket konsert – Netizen

Kpop6

Kpop8

Bahkan ada juga yang pelik kenapa hal sekecil ini diperbesar-besarkan sampai perlu nak bertindak sedemikian.

 

Kpop terlajak triggered – Netizen

Kpop4 Kpop5  Kpop7

Kpop10 Kpop9

Tapi menurut seorang peminat Kpop ni mendakwa, sebenarnya niat wanita bukanlah nak tunjuk pandai, ia disebabkan isu yang sedang hangat berkenaan dengan negara Korea. Hmm, ada logiknya juga.

 

Bukan bodoh dari segi education…Maksud dia… “

Kpop11 1

Hmm, apa pun macam admin katakan tadi sepatutnya kita tak boleh lah ‘judge’ minat seseorang. Manakala si peminat pula, cuba jangan ambil pusing pasal hal-hal begini. Ye dak? 

 

Baca : 5 Stereotaip Orang Ramai Terhadap Artis Kpop Yang Patut Diperbetulkan

Page Kpop 2

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.