in

“Habis botak” – Netizen Terbahak Tengok Mat Saleh Buat TikTok Kupas Rambutan Pakai ‘Peeler’

Kupas Rambutan Ke

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dah banyak video tunjuk mat saleh pelik bila tengok dan rasa bermacam jenis buah dekat Malaysia ni kan? Terbaru, seorang personaliti terkenal TikTok, Gavin Smith ada upload video cuba kupas buah rambutan.



Gavin
sumber: tiktok

Dalam video tu, boleh dengar dia punya suara yang pelik bila tengok buah rambutan tu. Sambil dia belek, dia cuba fikir macam mana agaknya nak kupas rambutan.

Apa benda ni?”

Tapi, yang buat netizen tak tahan nak gelak adalah Gavin kupas buah tu guna peeler! Melalui tweet Sabrine Amira yang kini mempunyai lebih 12,400 retweets, ramai netizen bagi reaksi tentang apa yang dorang tonton dalam video Gavin tu.

Memang habis buah rambutan tu kena kupas sampai ke biji. Mula-mula Gavin tu guna peeler, lepas tu dia ambil pisau untuk kerat rambutan. Boleh dengar suara dia pelik bila ternampak biji rambutan tu.

Bukan setakat rambutan, tapi rupa-rupanya Gavin ada juga upload video dia cuba kupas buah mata kucing cuma tak gunakan peeler.

Kupas Rambutan
sumber: twitter

Baca: “Pedas” – Kelakar Tengok Reaksi Orang New York First Time Makan Maggi Kari

Collage 24

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.