in

Geram Ibu Dicekik Depan Mata, Remaja Ini Pukul Abang Sendiri Guna Kayu Sampai Mati

Selalu Ugut Marah Parents Sendiri Geram Ibu Dicekik Remaja Bunuh Abang Dengan Kayu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Geram dengan tindakan salah seorang abangnya yang mencekik ibu mereka dan cuba menikam wanita itu dengan gunting, seorang remaja berusia 18 tahun bertindak membunuh saudaranya itu dengan menggunakan kayu.Marah E1615687418587
Gambar hiasan

Insiden yang difahamkan berlaku di Tanapuli Utara, Sumatera, Indonesia terjadi apabila mangsa yang meninggal dunia, Ambronsus Nababan, 34, datang ke rumah ibunya, Fine Tampubolon, 61, dan mula marah tanpa sebab, lapor Tribunnews.

Ketika kejadian, remaja terbabit, Swandi Nababan dan seorang lagi adik mangsa, Suheri Nababan, 22, berada di dalam rumah ibu mereka.

Cekik
Gambar hiasan

Menurut jurucakap polis, mangsa dilaporkan marah sebelum mencekik ibunya. Swandi dan Suheri pula difahamkan cuba untuk meleraikan pergaduhan terbabit.

Pun begitu, mangsa tidak mengendahkan dua adiknya malah cuba bertindak lebih ganas dengan mengeluarkan gunting dan berniat untuk menikam ibunya.

“Cubaan mangsa tidak berjaya apabila dihalang Suheri yang membawa ibu mereka ke luar rumah. Suspek bagaimanapun, tidak menyerah kalah dan terus mengejar,” kata jurucakap polis.

Swandi yang menyaksikan kejadian itu dilaporkan menjadi geram lalu mengambil kayu di tepi rumah dan memukul abangnya sebanyak enam kali di bahagian kepala sehingga mangsa meninggal dunia.

Mangsa memang selalu memarahi & mengugut orang tuanya

Tak Terima Ibu Dicekik Adik Pukul Kakak Kandungnya Hingga Tewas Szs E1615687795769

Menurut laporan lanjut, sebaik abangnya meninggal dunia, Swandi terus menyerah diri di balai polis.

Menerusi keterangan daripada saksi lain, pihak polis diberitahu bahawa mangsa yang meninggal dunia memang selalu memarahi ibu bapanya. Malah, lelaki itu juga dikatakan sering mengugut mereka.

Difahamkan, ketika kejadian, bapa kepada adik-beradik ini tidak berada di rumah kerana masih bekerja di kebun.

Mangsa yang meninggal dunia dikatakan tinggal berdekatan dengan keluarganya. Malah, dia juga sudah berkahwin dan mempunyai dua orang anak.

Sumber: Tribunnews

Baca: “Boleh jahitkan balik kepala mak?” – Enggan Ke Hospital Psikiatri, Wanita Tikam Ibu Lebih 100 Kali

Boleh Jahitkan Balik Kepala Mak Enggan Ke Hospital Psikiatri Wanita Tikam Ibu Lebih 100 Kali 1 E1615687062379

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.