in

Gempak! Muka Jennie BLACKPINK Akan Diletakkan Pada Satelit Mengelilingi Bumi Sebagai Hadiah Anniversary Dari Peminat

Collage 13

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa je yang tak kenal dengan kumpulan K-pop terunggul BLACKPINK ni? Orang yang tak dengar K-pop pun tahu akan kehadiran kumpulan ni.Kalau korang nak tahu, sekarang ni peminat-peminat BLACKPINK tengah tak sabar tunggu debut kumpulan ni sempena ulang tahun dorang yang ke-4. Malah, dorang dah siap-siap tengah plan nak bagi hadiah dan kejutan yang istimewa untuk penyanyi-penyanyi kegemaran dorang ni.

Antara kejutan yang menjadi sebutan adalah dari JENNIEBAR. Dorang ni adalah peminat Jennie yang terbesar sekali dari China.

Di Twitter, JENNIEBAR buat pengumuman yang dorang akan paparkan gambar Jennie atas satelit yang dikenali sebagai Ladybug-1 pada hari ulangtahun kumpulan popular itu.

Menurut tweet mereka, Ladybug-1 akan mengelilingi bumi pada 8 Ogos iaitu hari yang sama kumpulan BLACKPINK akan sambut ulang tahun mereka. Peminat dorang juga dapat melihat kejutan ini melalui video feedback.

7B5C0121F8939Ff5408F67A58B23881A

Kalau korang nak tahu, Ladybug-1 adalah satelit bernilai 16 juta USD yang akan dilancarkan oleh pengendali satelit komersial China, Commsat, lapor SBS News.

Wahhh, bukan kaleng-kaleng peminat BLACKPINK ni. Sanggup berhabis duit untuk idola dorang.

 

Baca: “Dah padam tapi…” – Muzik Video ‘How You Like That’ Dari Blackpink Dikecam Sebab Guna Patung Ganesha?

Screenshot 2020 08 06 At 8.21.18 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.