in

“First rakam awek kereta sebelah” – [VIDEO] Pernah Terserempak Masa 2018, Lelaki Tak Sangka Sekarang Dah Jadi Isteri Sendiri

Fi Laki

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Memang betullah kalau bab jodoh dan pertemuan ni memang semua di tangan tuhan. Kadang-kadang tu ada kisah pernah terjumpa atau terserempak beberapa tahun lalu, tapi siapa sangka itu lah yang mungkin jadi pasangan hidup kita nanti.



 

Pernah terserempak dekat traffic light

Seakan sama dengan kisah lelaki ini apabila wanita yang dia terserempak beberapa tahun lalu dah jadi isterinya sekarang.

Perkara ini dikongsikan melalui akaun TikTok @akmalhizzat dimana dia sebenarnya pernah berkongsi cerita tentang wanita tersebut di Twitternya pada 3 tahun lalu. Dia meluahkan rasa gembiranya bila wanita tersebut pandang balik ke arah dia ketika berhenti di sebuah lampu isyarat.

Laki 1

Siapa sangka, wanita yang buat dia cair itu dah jadi isterinya yang sah. Akmal telah memuat naik video menunjukkan dia begitu berterima kasih kepada isterinya sebab sudi untuk mengahwininya.

Posting Akmal itu telah viral dan sehingga kini dah meraih lebih dari 500k views dan mendapat 70k likes.

@akmalhizzat

🤫🤫🤫 #tiktok #tiktokmalaysia #fyp #foryou #husbandwife #viral #trend

♬ Never Forget You – Noisettes

 

“Pernah senyum dekat kat kereta sebelah… lepstu dia tunjuk middlefinger”

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen seakan jealous dengan perkongsian Akmal ini kerana boleh dianggap sangat sweet. Selain ada juga yang berkongsi kisah seakan sama, tapi lain pula endingnya.

Reak Laki 1 Edit

Reak Laki 2 Edit

Reak Laki 3 Edit

So lepasni jangan pakai tinted kereta gelap-gelap, mana tahu nanti korang berhenti dekat sebelah jodoh ke? hehehe

 

Baca : “Suami tu layak dpt lebih baik” – [VIDEO] Viral di TikTok Pengantin Perempuan Minta Izin Suami Nak Peluk Ex-BF Buat Kali Terakhir

Foot Laki

Sumber: Twitter
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.