in

Dianggap Sokong Abang Buat Salah, Adik Sajat Tampil Beri Keterangan Sebenar

Ft Adik Sajat Perbetul Kenyataan

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Berikutan dengan kenyataan  adik Sajat, Nur Mustika mengenai kes abangnya hari ini, ia telah mengundang kritikan daripada netizen.Ada yang anggap seolah-olah dirinya seperti menyokong perbuatan Sajat, oleh itu Mustika menerusi Instagram miliknya baru-baru ini tampil beri keterangan bahawa kenyataannya telah diputar belitkan.

 

Ika tak bg statement berbunyi mcm tu. fitnah! Ni bukti!”

Tetapi menurut Mustika, ayat yang keluar di tajuk akhbar itu seolah-olah menggambarkan bahawa dirinya merayu kepada netizen untuk berikan Sajat peluang.

Adik Sajat Perbetul Kenyataan

Dalam kenyataannya sebelum ini, Mustika mengatakan bahawa dia berharap agar Muhammad Sajjad itu diberikan lagi satu peluang untuk memperbetulkan apa yang salah.

Mustika juga menjelaskan bahawa dirinya sama sekali tidak berkata sedemikian, sebaliknya ayat yang dia kata adalah…

Berilah dia satu peluang & semoga dia berkesempatan di beri peluang untuk perbetulkan apa yang salah adalah 2 maksud yang berbeza!!!”

Nur Mustika Kamaruz Zaman sebelum ini ada menyatakan bahawa dia dan keluarga ada mempersoalkan kesahihan berita penahanan Sajat.

Dalam pada itu, dia juga hanya mampu berdoa untuk Sajat dan meminta kepada sesiapa yang mengikuti perkembangannya untuk turut sama mendoakan kebaikan untuk Sajat.

 

Baca : “Berilah dia satu peluang” – Adik Nur Sajat Bersuara, Persoal Kesahihan Abang Sudah Ditahan

Adik Sajat Mustika Minta Abang Diberi Peluang

Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.