in

“Dia menangis, hilang garang” – [VIDEO] Ingat Suami Mengamuk Sebab Buat Surprise Birthday, Rupanya…

Mengamuk Lepas Isteri Buat Surprise Bday Rupanya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Pada sifat dan hakikatnya orang lelaki ini selalu dilihat sebagai tak pandai meluahkan perasaan berbanding wanita yang mudah menangis dan kalau mereka gembira atau marah memang mereka akan tunjuk pada perbuatan mereka.



Begitulah yang berlaku pada pasangan suami isteri ini yang mana video mereka viral di TikTok memaparkan si isteri telah membuat surprise birthday terhadap suaminya.

Namun agak mengejutkan apabila si suaminya memberi reaksi marah secara tiba-tiba dengan mengatakan,

Aku tak perlukan ni semua, kau tau tak?!” katanya dalam nada marah.

@hananisyafirdaus

suprise birthday untuk suami, part Ni paling win Dia menangis ,hilang garangnya😂😂🤣Lawak LA haha#fypシ #tiktok #rancakraya #viral #masukberandafyp

♬ original sound – hananisyafidaus – hananisyafidaus

 

Tiba-tiba menangis pulak… 

Pun begitu, selepas beberapa saat meluahkan rasa marah, suami wanita tadi tiba-tiba memeluk isterinya dan menangis. Alamak apa sudah jadi ni bro…

Apa yang membuatkan netizen tercengang ialah reaksi isterinya sepanjang surprise itu berlangsung yang mana dia hanya ketawa dan tersenyum apabila melihat suaminya marah. Macam dah faham benar dengan sikap suaminya tu. Alaa comelnya!

Suami Nangis

 

“Aku lak panic attack ingat dia mengamuk” 

Video tersebut telah mendapat perhatian netizen yang mana terhibur dengan sikap suami wanita berkenaan.

Ramai yang mengatakan lelaki tersebut kemungkinan besar tidak tahu cara meluahkan rasa gembiranya apabila mendapat surprise daripada isteri, tapi kemudian menangis kerana terlalu terharu. Alahai… 

Bini Dia Faham Dia

Apa-apapun min harap pasangan ini sentiasa berbahagia selalu dan kekal hingga ke jannah hendaknya. 

Baca: “Mia dengan Khuzairi ke ni” – [VIDEO] Pasangan Bergaduh Tengah Highway Dalam Hujan Macam Drama TV

Mia Khuzairi

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.