in

“Mia dengan Khuzairi ke ni” – [VIDEO] Pasangan Bergaduh Tengah Highway Dalam Hujan Macam Drama TV

Collage 6

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bila dalam perhubungan, memang mesti akan ada turun naiknya dan setiap pasangan ada cara tersendiri bila bergaduh kan? Ada yang suka selesaikan cara baik ada juga segelintir yang suka buat kecoh!



Baru-baru ini, tular satu video di TikTok menunjukkan satu pasangan bergaduh di tengah lebuhraya. Lebih menarik, pergaduhan tersebut turut berlaku dalam hujan. Fuh memang betul-betul drama ni!

Dalam video tersebut, dapat dilihat si lelaki sedang cuba menghalang wanita tersebut dari cuba ‘melarikan diri’ dengan menahan wanita itu di penghadang jalan sambil aksi ini dirakamkan oleh orang lain yang turut berada di sana.

@boyy_tayar

Semoga Dipermudahkan Segala Urusan 😌

♬ original sound – Syahmi Sazli – Syahmi Sazli

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen telah membuat pelbagai komen lawak mengenai situasi ini sampai ada yang samakan dengan karakter drama tengah meletup sekarang “7 Hari Mencintaiku”.

Namun begitu, ada juga netizen yang menasihatkan pasangan ini supaya tidak bergaduh di tengah jalan raya seperti ini. Yelah bahaya kot, dah lah tengah hujan kereta pun banyak tak nampak jalan.

Screenshot 2022 05 17 At 1.12.24 Pm Down

Alahai nasib baik takde apa-apa yang buruk berlaku…

 

Baca: Lelaki Thailand Minta Masuk Lokap Sebab Tak Tahan Tengok Isteri  Ibu Sendiri Bergaduh

F3 Lokap Isteri

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.