in

“Copot jantung!” – Netizen Terbahak Tengok Gelagat Anak Fazura, Laju Buang Kasut Dalam Air!

Anak Fattah Amin Fazura Fatima Buang Kasut

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Ketika anak masih kecil, mereka mempunyai daya ingin tahu yang sangat tinggi dan kadang-kadang mereka juga tiba-tiba boleh buat perkara yang tak terjangkau di fikiran ibu bapa.



Menerusi perkongsian Instagram @fattzuralovelife, si kecil Fatima iaitu anak kepada pasangan Fattah Amin dan Fazura ini dah buat satu perkara yang menyebabkan jantung ibu ayahnya berdebar-debar tak tentu fasal.

 

Tiba-tiba buang kasut, nasib baik tak jatuh masuk kolam

Video yang dikongsikan posting tersebut memaparkan gelagat Fatima yang tak semena-mena menarik salah satu daripada kasutnya dan kemudian membuang ke dalam kolam.

Fattah Amin yang mendukung anaknya itu sempat menyelamatkan kasut tersebut tetapi sebab kurang ‘balance’ dia hampir-hampir saja nak jatuh ke dalam air. Alamak! 

Nah korang tengok lah sendiri. Fazura punya nervous sampai menjerit. Adoi! 

 

“Omg fatimaaa nasib dua-dua tak masuk pool tu” 

Adegan yang ‘mendebarkan’ itu membuatkan netizen geli hati dan ramai yang mengakui tangan anak-anak kecil ini memang laju bertindak.

Fatima Anak Fazura Fattah

Mujurlah Fattah Amin tak jatuh masuk dalam kolam tu ye! Kalau tak, lagi haru jadinya. 

Baca: “Terus nampak mahal” – Tengku Permaisuri Selangor Cantik Mengenakan Tudung Fazura Harga RM27

Permaisuri

Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.