in

“Certificate Degree online” – [VIDEO] Dengar Ura-Ura Nak Lockdown, Komen Student Ni Pula Buat Ramai Terhibur

Fi Komen

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Disebabkan peningkatan kes positif harian yamg cukup mendadak, baru-baru ini terdengar ura-ura total lockdown akan dilakukan bagi negeri yang mempunyai kes tinggi dalam masa terdekat.



Makin banyak la orang nak panick buying dalam beberapa hari niii kalau betul.

 

“Pro in powerpoint… pro in copy paste”

Tapi semalam terdapat sebuah video yang telah berjaya menarik perhatian ramai apabila komen seorang student ini membuatkan ramai terhibur.

Pemuda tersebut bergurau dengan menyatakan hasratnya untuk kelas online yang sedang dijalankan supaya di lockdown juga. Lain macam ehhh 

Dia berkata begitu kerana ramai pelajar kini yang dilihat lebih sukar untuk memahami pembelajaran diajar berbanding kelas secara bersemuka.

Video tersebut dimuat naik melalui akaun TikTok @yourlovelybitxh dan sehingga kini meraih hampir 50k tontonan.

@yourlovelybitxh

✨KEPALA BAPAK DIA✨ 🤣#fypシ #foryoupage #ColorCustomizer

♬ original sound – Lovelybitch – Lovelybitch

Pro in powerpoint eh hahahahahaha

 

“Pro in copy paste”

Menjengah ke ruangan komen, ternyata ramai yang terhibur dengan komen lelaki itu. Ada juga menambah perkara yang mereka ‘pro’ sepanjang melalui pembelajaran secara online. Adoiii berdekah lah baca komen korang ni.

Reak Komen 1 Edit

Reak Komen 2 Edit

Reak Komen 3 Edit

Sangat menarik eh kata-kata korang ni hahahhaha. Apa-apa pun jangan patah semangat okay siapa yang tengah study tu. You can do it!

 

Baca : Pernah Mengajar Masa Tingkatan 3, Siapa Sangka Wanita Pilih Ex Student Sendiri Jadi Suami 

Foot Komen

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.