Cantik, Business Minded dan Suka Travel. Siapa Gadis Cun Ini Di Hati Prince Mateen?

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Sebut saja pasal Prince Mateen, mesti gadis-gadis kat luar sana menjerit histeria kerana ramai yang tergila-gilakan putera kacak berasal dari negara Brunei ini.

But girls, jangan excited dulu! Admin sebenarnya mungkin ada berita buruk nak beritahu ni. Semalam kecoh di media sosial kemungkinan besar Prince Mateen pujaan korang ini sudah berpunya! Oh my goddd…

 

Prince Mateen tengah hangat bercinta? 

Menerusi perkongsian di Twitter, seorang netizen katanya sudah buat research terperinci melalui media sosial Prince Mateen dan menjumpai beberapa buah gambar yang bagi hint rupanya putera raja ni tengah ‘berdating’.

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

 

Siapa ‘gadis misteri’ itu? 

Admin tahu korang semua mesti tengah terkejut gila dan tangan tengah gigil nak stalk siapakah gerangan gadis tu sekarang kan? Don’t worry! Admin dah buat research dan tahu sedikit sebanyak tentang gadis yang bernama Anisha Isa-Kalebic ni.

Menerusi akaun Instagram Anisha, gadis yang cantik jelita ni rupanya cucu kepada Pehin Isa, salah seorang menteri dan orang yang berpengaruh di Brunei. Tinggal di Bath, United Kingdom, Anisha yang jelita ni juga suka travel dan ada buka travel agency dengan sahabatnya, Emily bernama Authentinerary.

Emm patutlah Prince Mateen jatuh hati ye? Opss! 

Sumber: Instagram

 

Merupakan rakan keluarga Mateen dan sepupu jauh kerabat diraja Brunei

Meskipun tak dapat dipastikan sama ada betul-betul Mateen dan Anisha ni tengah bercinta, netizen di Twitter beritahu yang Anisha ni adalah sepupu jauh dan childhood atau family friend kepada Mateen.

Sumber: Twitter

Malah bagi korang yang selalu stalk Mateen, mesti korang kenal akan Danial Isa, rakan baik Mateen yang juga abang kepada Anisha ni. Gitew!

Sumber: Instagram

 

“Dia curang!” – Netizen

Macam yang korang agak, netizen terutama fangirls Prince Mateen mesti tengah sedih dan sembab muka kat atas katil sekarang. Berikut antara reaksi netizen daripada tweet tersebut.

Sumber: Twitter

Girls, berita ni tak confirm lagi dan tak dapat dipastikan sama ada betul atau tak Mateen ni bercinta dengan Anisha. So korang janganlah sedih sangat. Apa-apapun, selamat stalking!

Baca: Putera Mateen Tetap Menang di Hati Peminat Walaupun Tewas Dengan Pasukan ‘Abah’ KJ

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Syaida Ismail

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!