in

Cabul Bakal Menantu Untuk Uji Jika Masih Dara

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Ni bapak ke setan?


Menurut Utusan, seorang lelaki dikatakan telah ditangkap polis Wonomulyo, Polewali Mandar, Sulawesi Barat kerana dilaporkan tergamak mencabul bakal menantunya beberapa kali.

Lebih mengejutkan, lelaki berusia 47 tahun berkenaan memberi alasan bahawa perbuatannya hanya dilakukan untuk menguji jika calon isteri kepada anak lelakinya itu masih mempunyai dara. WHAT?!

Sumber: Utusan

Dia menceritakan bahawa gadis berusia 16 tahun yang bakal menjadi menantunya tu seorang yang cantik jelita dan mempunyai ramai teman lelaki sebelum dipinang oleh anaknya. Jadi dia tidak tahu status bakal menantunya itu sama ada masih dara ataupun tidak.

Oleh sebab itulah dia bertindak mencabul bakal isteri anak lelakinya supaya mendapat jawapan untuk persoalan tersebut.

“Selama ini dia (bakal menantu) mempunyai banyak teman lelaki. Jadi itu hanya untuk uji sahaja,” jelas suspek ketika disoal siasat oleh pihak polis.

Gambar hiasan

Mangsa yang dikatakan sepatutnya bernikah dengan anak suspek selepas Hari Raya Aidiladha mendakwa telah dicabul sebanyak 10 kali oleh bakal bapa mertuanya. Gadis itu memberitahu bahawa dia membenarkan dirinya dicabul kerana tidak mahu perkahwinan dibatalkan.

Pun begitu, difahamkan perkahwinan pasangan tersebut akhirnya dibatalkan apabila kes berkenaan dilaporkan kepada pihak polis. Confirm lelaki tu mengamuk dengan bapak dia….

Teruknya! Semoga lelaki tua tu akan terima balasan yang setimpal cepat-cepat!

Baca: Ugut Gagalkan Kalau Tak Bagi Cabul

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.