in

“Bingit woi”- [VIDEO] Ramai Berdekah Tengok Syatilla Melvin Jawab Soalan ‘Suami Bayarkan Barang Shopee’

Cats 75

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kat sini ada tak geng isteri-isteri yang suka sangat shopping barang dekat Shopee? Angkat tangan sikit!



Untuk pengetahuan para lelaki, golongan perempuan ini memang tak boleh berpisah dengan sikap suka shopping. Ingat tak keluar rumah tak boleh shopping ke? Sekarang ni zaman moden, semua di hujung jari je tau.

Perkara ini turut dipersetujui oleh ramai wanita termasuklah pelakon iaitu Syatilla Melvin.

 

Bingit telinga

Menerusi satu perkongsian video yang dimuat naik oleh Aiman Omar di Tiktok baru-baru ini, video tersebut menunjukkan Syatilla Melvin dan adik-beradiknya sedang berbual.

@iamaimanomar

Walaupun ada duit, still mintak suami bayarkan barang dekat Shopee. #fyp #foryoupage #tiktokmalaysia #fyppppppppppppppppppppppp #tiktokindonesia

♬ original sound – Aiman Omar – Aiman Omar

Dalam video tersebut, dipercayai diorang tengah buat live dan tiba-tiba dalam live itu ada orang cakap yang dia masih minta suami dia bayarkan barang dekat Shopee walaupun ada duit sendiri.

“Ada orang cakap, walaupun ada duit, still minta suami bayarkan barang dekat Shopee.”

Setuju dengan apa yang dikatakan itu, Syatilla tak berhenti-henti cakap ‘yes’ dengan nada yang bingit siap cakap bayar untuk Lazada sekali.

Sbjdjd

Adik Syatilla yang duduk di sebelah dia mula rimas bila Syatilla jerit nada bingit di sebelah telinga dia. Dia siap baling towel dekat Syatilla sebab annoying dengan suara Syatilla itu.

“Sakit la telinga.”

Biasa la adik-beradik ni kalau tak annoying tak sah, betul tak?

 

Ramai berdekah

Di ruangan komen, ramai yang setuju dengan perkara tersebut, siap ada yang cakap duit suami itu duit isteri juga. Geng-geng isteri mesti setuju ni.

“Dah nama pun suami kita, duit dia duit kita juga.”

Photo1624257278

Bukan itu sahaja, ada juga yang komen cakap diorang terhibur dengar suara bingit Syatilla cakap ‘yes’, ada yang siap tengok berulang kali.

Photo1624257267

Tak salah suami belanja isteri betul tak? In Shaa Allah nanti rezeki suami makin melimpah. 

 

Sumber: Aiman Omar

Baca: “Video itu hanya ingin tunjuk perempuan yang tak pandai pakai ‘eyeliner’- Syatilla Melvin Mohon Maaf & Perjelas Video Conteng Muka Gelap

Capture 46

Sumber: Tiktok
Sumber: Tiktok
Sumber: Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.