in

“Betul hanattt” – Wanita ‘Bahan’ Gaya Lelaki Ambik Gambar Lepas Main Futsal Buat Netizen Pecah Perut

Feat 4

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Jarang betul kita nak tengok perempuan bahan gaya lelaki ambil gambar. Selalunya perempuan je yang asyik kena ‘kutuk’ bila bergambar kan?



Tapi, seorang pengguna Twitter, Effa telah kongsikan gambar yang dia ambil bersama rakan-rakannya mungkin.

Kelakarnya, Effa dan rakan-rakannya ni pose macam gaya-gaya lelaki selalu ambil gambar lepas main futsal. Memang agak on point lah gaya dorang. 

D8Hjghru8Aitboy

Masalahnya, admin bukan saja-saja je nak cakap gaya dorang ni on point. Sebab, beberapa kaum lelaki pun setuju dengan pose dorang sebab memang sama pun! Korang tengoklah sendiri.

Screenshot 2019 06 11 At 11.39.03 Am Screenshot 2019 06 11 At 11.39.16 Am Screenshot 2019 06 11 At 11.39.32 Am Screenshot 2019 06 11 At 11.40.08 Am

Hahahaha, sama kan? Namun, macam perempuan, lelaki pun sama tak nak kalah. So, seorang lagi pengguna Twitter menyeru kaum lelaki untuk tak mengaku kalah dan melawan balik.

Screenshot 2019 06 11 At 11.43.39 Am

So, tanpa melepaskan peluang, beberapa lelaki telah pun memberikan serangan balas terhadap kaum wanita. Ala, tak bagi can betul nak bahan orang.

Screenshot 2019 06 11 At 11.45.05 Am Screenshot 2019 06 11 At 11.45.20 Am Screenshot 2019 06 11 At 11.45.38 Am Screenshot 2019 06 11 At 11.45.56 Am

Apa-apa pun admin memang terhibur dengan gaya-gaya korang ni. So, siapa menang ni?

 

Baca: “Bapak kelakar sialll” – Lelaki Disangka Nak Bunuh Diri, Kecoh Bomba & Polis Serbu Bangunan Rupa-rupanya”

Screenshot 2019 06 11 At 11.50.00 Am

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.