Bawak Awek Pergi Dating Pakai Boost E-Wallet Je?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Selalunya dalam bulan Ramadan ni, korang mesti ada ajak awek keluar date untuk berbuka puasa sama-sama kan? Lebih unik kalau korang berdua pergi beli makanan kat bazar Ramadan dan makan dekat dataran sambil tengok matahari terbenam. Aww so sweet kan! 

Tapi… macam mana kalau korang tengah seronok membeli, tiba-tiba duit dalam wallet dah kering! Alamak macam mana boleh lupa nak withdraw duit ni? Mesti mood awek pun down, tak dapatlah korang nak dating sweet-sweet lagi!

Sebelum tu, perasan tak makin ramai orang sebut pasal satu aplikasi ni?! Atau mungkin korang pun pernah nampak aplikasi ni digunakan kat bazar Ramadan baru-baru ni. Haa ni admin nak share apa app ni sebenarnya.

 

Go cashless dengan Boost E-Wallet 

Baru-baru ni, Boost E-Wallet dah perkenalkan satu kemudahan terbaru iaitu cashless Bazar Ramadan melalui aplikasi mereka yang mana korang hanya perlu bawak smartphone je pergi bazar dan bayar makanan yang dibeli guna aplikasi Boost. Wow mudahkan? Tersenyum lebar awek korang! 

Sebenarnya ramai peniaga kat bazar dah mendaftar dengan Boost dan korang dengan senang hati bolehlah membeli juadah berbuka dengan membuat bayaran menggunakan aplikasi ini di bazar seperti:

  • Jalan Tuanku Abdul Rahman
  • Bangsar
  • Kelana Jaya
  • Taman Tun Dr Ismail (TTDI)
  • Seksyen 13, Shah Alam
  • Taman Universiti, Johor Bahru

Korang tak perlulah nak rasa ragu-ragu gunakan app ni tau. Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Wan Azizah semasa mengunjungi bazar ramadan pun dapat pendedahan info lebih banyak mengenai Boost.

 

Macam mana nak guna Boost? 

Nak guna Boost ni mudah je!

  1. Link akaun bank, credit card atau fund transfer korang dengan Boost
  2. Beli saja apa yang korang mahu di bazaar Ramadan dengan mudah!

Korang boleh download untuk Android atau iOS kat sini.

 

Ada ganjaran menarik menanti anda!

Dapatkan 50% pulangan tunai (terhad kepada RM10) dalam aplikasi Boost bila korang bayar di restoran seperti:

  • Serai
  • Jibby & Co
  • Nando’s
  • MyBurgerLab
  • La Bodega
  • Sepiring
  • Pancake House
  • Sushi Q
  • The Chicken Rice Shop
  • Tealive

…dan lain-lain.

Selain tu, korang boleh ‘payung’ awek korang beli baju raya di butik FashionValet dan Zalora serta mendapat pulangan tunai Boost RM10 ke RM20!

Tak cukup dengan tu, sempena Hari Raya ni, korang juga boleh nikmati pulangan tunai Boost yang lumayan kalau berbelanja di KLIA1 dan KLIA2 dan R&R PLUS di Ayer Keroh. Woww banyaknya ganjaran menarikkk! 

Best kan?! Jangan jadi katak bawah tempurung dah! Cepat-cepat download app ni di Android atau iOS!

Untuk maklumat lanjut korang boleh ke laman Boost sekarang! Barulah senang nak shopping raya dengan awek tersayang! 



Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Lobak Merah ialah laman socialtainment #1 di Malaysia. Dapatkan isu-isu viral setiap hari.