“Basuh pinggan je pun bukan suruh basuh jubo b*bi!!”- Jawapan Angkuh Suami Ni Buat Netizen Naik Angin

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Kalau cerita pasal tugasan rumah ni, ramai betul suami yang suka lepas tangan sebab rasa itu adalah ‘tanggungjawab isteri’. Tak tahulah dekat mana tertera buat kerja rumah ni tugas isteri.

Tambah lagi zaman moden ni, kebanyakan suami perlukan bantuan isteri untuk menyara keluarga. Jadi, kalau isteri perlu keluar cari rezeki, apa alasan suami tak nak buat kerja rumah?

Kami boleh angkat berat atau kerja berat tapi please… KAMI TIDAK MEMBASUH PINGGAN MANGKUK

Amboi, amboi, amboi… Ini adalah antara alasan yang diberikan oleh suami ini tentang kenapa dia tak nak basuh pinggan. Harapnya dia tak mewakili PARA suami lah ya

Seorang pengguna twitter @sheikh_anon telah memuatnaik satu perkongsian seorang suami di group famous Kisah Rumah Tangga (KRT) di Facebook.

Cuba korang baca perkongsian ikut sedap mulut suami ini

“Basuh pinggan je pun bukan suruh basuh jubo b*bi!!”

Perkongsian suami ini memang buat ramai netizan naik angin. Mana taknya, siap nak puk-puk kepala isteri dia. Meh admin yang hempuk kepala dia!

Hakikatnya, kalau dah hidup suami isteri tu, bantu membantulah. Baru tak jadi gaduh. Mana tahu tengah-tengah basuh pinggan tu terpegang pulak tangan isteri, kan romantik tu. Hahaha

 

Baca: Para Suami Nak Murah Rezeki? Baca 5 Perkongsian Lelaki Ini

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson