“Awak bagi hati sekali” – Customer Nak ‘Adjust’ Penghantar Makanan Ni Buatkan Ramai Lelaki Nak Apply Kerja Situ

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Bertuah betul orang kerja penghantar makanan ni, dapat mencuci mata bila hantar makanan yang ditempah kepada pelanggan.

Tapi Fitri lagi bertuah sebab ada pelanggan yang ‘sangkut’ dengan dia.

 

Saya order McD je, awak bagi hati sekali

Beberapa hari lepas Fitri ada hantar makanan dekat seorang pelanggan ni, tiba-tiba dia menerima WhatsApp daripada pelanggan tersebut pada waktu malam.

Sebagai penghantar makanan pastinya bimbang kalau di hubungi pelanggan, mungkin ada yang tersalah hantar.

Tapi rupa-rupanya….

Posting ini viral dan jumlah retweets mencecah 14,000! Ramai yang jealous dengan lelaki ni sebab senang dapat jodoh.

Lebih-lebih lagi, kaum adam berduyun-duyun nak cuba jadi rider kat Foodpanda ni.

 

Aku nak apply kerja Foodpanda sat – Netizen

Bagaimanapun, ada yang mengecam dengan tindakan wanita tersebut kerana tidak beretika dan ada juga yang mempertikaikan kesahihan mesej ni sebab pelanggan boleh dpat nombor peribadi penghantar.

Apa pun, kalau lah betul harap-haraplah masing-masing single, benda baik kan, manalah tahu jodoh. 

 

Baca : “Sumaiyah. Sekuat Sumaiyah di zaman Rasulullah” – Kegigihan Penghantar GrabFood OKU Ini Jalankan Tugas Undang Sebak

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.