in ,

“Anabelle ke tu?” – [VIDEO] Seram! Lelaki Sempat Rakam Anak Patung Bergerak Sendiri Dalam Rak Kaca

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sudah menjadi hobi khususnya kaum wanita dalam mengumpul patung seperti kanak-kanak wanita macam ni. Macam patung Annabelle tu..


Tapi pasti ke itu hanya patung yang kosong?

Baru-baru ini, seorang lelaki telah menyaksikan satu kejadian paranormal selepas patung yang dikumpul oleh isterinya itu bergerak sendiri di dalam rak kaca.

Menerusi Mirror, Chad Gassert sempat merakam patung itu bergerak ketika dia berseorangan di dalam rumah.

Selepas merakam Chad dikatakan terus lari ke bilik tidurnya dengan ketakutan.

Ada yang mengatakan di dalam video tersebut ada ‘sepasang mata’ di belakang anak patung tersebut ketika ianya bergerak.

Cuba korang tengok betul-betul video tu… 

Chad berkata sebelum ini dia pernah melihat patung-patung tersebut bergerak melintasi bilik pada awal tahun.

Bila video ini dikongsikan di media sosial, ramai yang menyifatkan kejadian itu sama macam filem Annabelle.

So korang yang ada patung macam tu berhati-hati lah ye..

 

Baca: “Nyanyi sendiri walaupun tak on” – Patung Berhantu Elsa ‘Balik Rumah’ Lepas Dua Kali Kena Buang

 

Sumber: Vox
Sumber: Mirror

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.