in

“Agak-agaklah sikit” – Suami ‘Histeria’ Bila Jiran Tunjuk Video Isterinya Berzina Dengan Lelaki Tua Di Ladang Tebu

Collage 46

Memang tak boleh nak bayangkan perasaan seseorang bila dapat tahu pasangan yang dorang sayang dan percaya sebenarnya dalam diam curang dengan orang lain.

Begitulah juga perasaan suami ini bila dia terpaksa menonton video isterinya sendiri sedang melakukan hubungan intim bersama seorang lelaki tua.

Menurut Sosok.ID, kejadian ini berlaku di satu perkampungan di Sumatera Barat, Indonesia pada 13 Julai lalu.

Video Hubungan Badan Istri Dan Selingkuhan Ditonton Suami Direkam Jadi Bukti Perzinahan
Gambar hiasan

Ceritanya, seorang lelaki tua berusia 67 tahun sedang berjalan menuju ke ladang tebu miliknya sambil diikuti oleh seorang wanita berusia 42 tahun.

Kelibat pasangan ini disedari oleh dua jiran kepada wanita tersebut yang kemudiannya mengikuti mereka dalam keadaan bersembunyi sambil merakamkan gerak-geri mereka.

Dua lelaki ini terkejut bila mereka melihat pasangan ini sedang melakukan zina di dalam ladang tebu tersebut dan segera pergi ke arah mereka untuk menunjukkan video yang mereka telah rakam sebelum pasangan ini melarikan diri.

Nak dijadikan cerita, dua jiran ini kemudian pergi berjumpa dengan suami wanita tersebut untuk menunjukkan video yang mereka rakam.

Ilustrasi 20180423 200620
Gambar hiasan

Terkejut melihat perbuatan jijik isterinya, lelaki yang dah mula ‘histeria’ ini terus ke balai polis berhampiran untuk membuat laporan ke atas isterinya.

Ekoran dari laporan suami ini, wanita dan lelaki tua tersebut telah ditangkap kerana melakukan hubungan intim tanpa pernikahan yang sah dan boleh dikenakan hukuman penjara sembilan bulan.

 

Baca: “Dia pun curang juga” – Wanita Tak Boleh Terima Suami Mengandungkan Perempuan Lain, Lepas Tu…

Screenshot 2019 07 23 At 10.30.30 Am