in

“Ada jaminan tak hilang masa solat jumaat tak?” – Neelofa Lancar Selipar ‘Muslim Friendly’, Terima Pelbagai Komen Netizen

Neelofa Muslim Friendly

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Baru-baru ini, usahawan dan selebriti terkenal, Noor Neelofa telah melancarkan sandal ‘The Noor’ iaitu aplikasi muslim miliknya dengan kerjasama jenama kasut Fipper.



Pelancaran tersebut telah diadakan pada 5 April lepas dan Neelofa juga telah memuat naik sedikit sebanyak mengenai selipar berkenaan di akaun Instagramnya.

Namun apa yang menarik perhatian netizen ramai ialah spesifikasi sandal atau selipar tersebut yang dikatakan ‘muslim friendly’.

168928582 3076863665973327 6532394579350965903 N

168026738 10158951653763592 296449305287070672 N

Antara feature lain yang diketengahkan oleh kasut ‘slip-on’ tersebut ialah ia ringan, mempunyai rekaan tapak kaki yang melekat dan melindungi bahagian kaki dengan lembut.

 

“Apa yang Muslim Friendly nya?” 

Walau bagaimanapun, kasut yang dijual dengan harga RM79.90 dan mempunyai empat jenis warna ini mendapat komen yang pelbagai daripada netizen.

Ramai yang tertanya-tanya apa yang membuatkan kasut tersebut dilabel Neelofa sebagai ‘muslim friendly’ sebab bila tengok pada design kasut tersebut, ia nampak sama saja macam rekaan kasut-kasut lain di pasaran.

Muslim Friendly

Apa-apapun meninjau ke Instagram The Noor, ramai di kalangan peminat Neelofa sudah bersedia mahu mendapatkan kasut tersebut yang kini dijual di laman web rasmi Fipper.

168409120 10158951684703592 3472133628606074654 N

So korang nak beli tak selipar muslim friendly dari Neelofa ni? Macam cantik je kan… 

Baca: “Sepatutnya minta maaf bukan keluarkan kenyataan berlagak dengan rezeki” – Netizen Pakat Boikot Neelofa

Lopak

Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.