“3 hari tak boleh kencing” – Remaja 14 Tahun Sengaja Cucuk Jarum 3.5 Inci Dalam Zakar Sebab Nak Naikkan Nafsu

Seorang remaja tak dapat buang air kecil selama 3 hari lepas cucuk jarum sepanjang 3.5 inci ke dalam zakarnya. Lelaki berusia 14 tahun itu mengaku dia cucuk jarum itu dengan sengaja!

 

Cucuk sebab nak tambahkan nafsu syahwat

Tujuan dia buat begitu ada sebab nak menampahkan lagi rasa berahi nya. Ewww! Lepas tu menyusahkan orang.

Doktor terpasa menggunakan pekakasan medik (forceps) untuk mengeluarkan jarum tersebut sebab dah tercucuk dalam sangat.

Menurut The Sun, doktor yang merawatnya di hospital La Rabta di Tunisia lagi, kes ni memang sangat pelik. Ia menggunakan objek tajam untuk menambahkan ‘keseronokan’ seksual di dalam urethra (tiub kencing).

 

Pesakit dah keluar dari hospital selepas sehari ditahan di wad, kami dah rujuk kepada pihak psiakiatri dan keputusan mendapati remaja itu tak ada masalah mental.”

Tambah doktor lagi, pihak psikologi juga turut terlibat dalam mengenalpasti tentang masalah dan ingin mendapatkan rindungan susulan terhadap remaja tersebut.

Tapi kes begini akan selalu tertangguh sebab pesakit biasanya akan rasa segan dan malu bila ia terbongkar.

Memasukkan barang dalam urethra untuk rangsangan seksual memang satu perbuatan fetish. Ia akan memberikan impak kepada individu tersebut.  Itu sebablah pentingnya sexual toys agar tidak menyakitkan individu yang ada nafsu-nafsu pelik ni, tujuan lebih selamat berbading barang rumah.

Ini kerana menggunakan perkakasan biasa di rumah boleh mendatangkan kecederaan dan boleh merosakkan organ.

Kesannya, boleh kena jangkitan kuman dan kecederaan dalam punci kencing. Tambah sumber lagi, kes pelik ini bukanlah pertama kali, sebelum ini ada yang menggunakan straw, pen, wayar, kabel telefon, berus gigi, bateri, mentol dan macam-macam lagi termasuk lah pakai sayuran.

 

Baca : “Gila ke?” – Budak 12 Tahun Masukkan Jarum Panjang Dalam Lubang ‘Bebird’ Sebab Nak Siapkan Assignment

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?