in ,

23 Kemaluan Wanita Ditikam Pisau Yang Dilumur Limau Nipis Selepas Dirogol

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Wanita diciptakan untuk dilindungi bukan disakiti. Tetapi terdapat juga segelintir orang yang bukan sahaja menyakiti, namun menyeksa para wanita atas dasar benci.


Di Makassar, Indonesia, lebih kurang 23 wanita tidak kira usia telah menjadi mangsa kebencian seorang lelaki bernama Ikbal atau lebih dikenali sebagai ‘Kolor Ijo’.

Sumber : Harian Metro

Lelaki ini telah diklasifikasikan antara perogol paling kejam oleh kerana mempunyai rekod jenayah yang panjang dan luar biasa. Ikbal dikatakan bermula membuat perbuatan keji ini pada tahun 2004 dan menikam kemaluan mangsa sejak 2015.

Kini, dia telah merogol berpuluh-puluh wanita dan bukan itu sahaja, setelah dia merogol mangsa-mangsanya, dia akan menikam alat sulit mereka dengan pisau atau mana-mana objek tajam lain.

Sumber : Lutimterkini.com

Antara kes-kes yang telah dilaporkan oleh mangsa adalah dia akan merogol mereka lalu melumur pisau dengan air limau nipis sebelum menikam kemaluan mereka dengan alat tersebut. Kejam betul!

Ikbal juga telah merogol dan menikam salah seorang mangsanya sehari sebelum menyambut Hari Raya Aidilfitiri dan terdapat juga kes di mana mangsanya telah meninggal dunia akibat kehilangan darah yang banyak.

Pihak polis berjaya menangkapnya pada tahun 2015 dan dijatuhkan hukuman mati oleh pihak mahkamah namun dia berjaya melarikan diri dari sebuah penjara di Makassar bersama beberapa banduan yang lain pada bulan Mei lepas.

Sumber : Lutimterkini.com

Semasa suspek berjaya ditangkap, dia mengaku pada pihak polis bahawa perbuatannya atas semua mangsa itu adalah kerana perasaan benci dan dendam terhadap kaum wanita.

Menurut Harian Metro, Ikbal ditembak mati dalam satu serbuan di Poso, Sulawesi Tengah bulan lepas, beberapa minggu sahaja selepas dia berjaya melarikan diri dari penjara.

Sumber : Makassartoday.com

Syukur perogol itu tidak bebas lagi, kalau tidak lebih ramai lagi insan tak bersalah menjadi mangsanya.

Baca : Pendatang Asing Gila Seks Masukkan Bola Besi Dalam Kemaluan Untuk Kepuasan Semasa Merogol

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.