in

[VIDEO] Wanita Tak Sengaja Upah Ex-Girlfriend Suami Jadi MUA, Hasilnya Macam Orang Lepas Geram

Fi Mua

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sudah semestinya bila di majlis perkahwinan, pasangan pengantin akan menjadi perhatian semua orang. Mana tidaknya kalau dah bergelar ‘raja sehari’. Makeup dan penampilan mestilah kena on point supaya bila tengok gambar kahwin nanti rasa happy je.



Tapi cuba bayangkan bila korang jadi pengantin nanti, dan dapat MUA yang bagi hasil kerja tak memuaskan?

Ex girlfriend suami jadi MUA

Baru-baru ini viral di TikTok kejadian dimana seorang pengantin perempuan di Indonesia mendapat tahu MUA yang mendandan pada hari bersejarahnya itu ialah ex girlfriend suaminya sendiri. Emmm okayyy.

Dalam satu video yang dimuat naik, pengantin wanita tersebut dikenali sebagai Anya itu menunjukkan rupanya sebelum dan semasa majlis perkahwinannya.

Apa yang mengejutkan, hasil MUA tersebut ternyata tidak memuaskan hati Anya kerana solekan itu membuatkan dirinya kelihatan lebih tua.

Tapi nak buat macam mana kan, takkan nak cancel pula? Anya pun terus gunakan saja khidmat MUA tersebut.

Video yang dimuat naik melalui akaun TikTok @dear.anya kurang dari 24 jam itu sehingga kini meraih hampir 600k views dan mendapat lebih dari 10k likes.

@dear.anya

hehe gimana ya 😩 #fyp

♬ Salah Benar – 3 Composers & Rizky Billar

 

“Dendam dalam hati MUA” 

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkejut dengan hasil ditunjukkan kerana beranggapan tak sesuai dengan title nya sebagai MUA. Selain itu ramai yang memuji bahawa Anya kelihatan lebih cantik tanpa makeup.

Reak Mua 1 EditReak Mua 3 Edit

Reak Mua 2 Edit

 

 

Berdendam betul MUA tu eh.

 

Baca : “Mana pengantin lelakinya?” – [VIDEO] Wanita Dah Cantik Berhias Tapi Bersanding Seorang Diri Atas Pelamin

Foot Mua

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.