in

[Video] “Ngeri betul, siap kemam bibir” – Mak Nyah Layan Stim Masa Tengah ‘Berkocak’ Depan Pemandu Lori

Maknyahlancap7

Alahai zaman sekarang bukan perempuan je tau kena gangguan seksual lelaki pun boleh kena, malah jangan ingat lelaki lembut tu selalu jadi mangsa buli oleh lelaki sejati, lelaki sejati pun pun boleh jadi mangsa golongan songsang ni tau!

Meremang bila video daripada Facebook Keramat Network ni, rasanya zaman sekarang ni jangan kata wanita, lelaki pun tak boleh berseorangan, kalau tak habis kena noda. Ehek!

 

Hati-hati pilot lori yang selalu rehat tidur tepi jalan, tidur kunci pintu, kalau taknak siamang ni datang melepaskan dendam kesumat”

Tak tahu lah nak ngeri ke, takut ke, kelakar. Tapi kalau admin mesti speechless depan-depan. Difahamkan, orang yang tukang rakam tu pemandu lori yang sedang berehat tidur di bahu jalan.

Tanpa diduga dia didatangi oleh seorang mak nyah dan tiba-tiba melakukan perbuatan terkutuk itu sambil ditutup dengan payung agar tidak dilihat oleh orang umum. Dia punya muka tu sampai ke bulan beb! Hahah!

Kurang pasti lokasi kejadian, tapi yang pastinya perbuatan mak nyah pervert ini membuatkan netizen rasa ngeri, kelakar dan jijik melihat aksinya.

 

Jijik aku tengok – Netizen

Maknyahlancap 1 Maknyahlancap3 1 Maknyahlancap2

Hati-hati ya kaum adam, lepasni bawa pepper spray sekali.

 

Baca : Wanita Bahagia Jatuh Cinta Dengan ‘Gay Partner’ Bekas BF & Melahirkan Anak Mak Nyah Ini

Maknyah