“Tu baru meniarap kalau melungkup, lompat sblh kaki pun nyanyi sedap punyerlah! – [VIDEO] Tokti Nyanyi Meniarap Buat Peminat Meremang

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Datuk Seri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dipanggil Tokti sememangnya satu figura yang tidak perlu diperkenalkan lagi.

Semua lagu-lagu yang dinyanyikan penghibur nombor 1 negara itu memang ‘berhantu’ dan ‘meletop’ yelah siapa yang tak jatuh cinta bila dengar lontaran suara ibu Siti Aafiyah yang lunak dan merdu bak buluh perindu tu.

Semalam, Tokti telah membuatkan peminat-peminatnya ‘meremang’ apabila menyanyi sambil meniarap selepas beliau dicabar Fara Fauzana..aikk macam mana menyanyi sambil meniarap tu?

Admin rasa dorang sedang melakukan latihan bagi #sitinurhalizaontour, tokti pun comel je menutup kepalanya dengan tuala.

@ctdk “Ingat ni musik box ke?!” Ehh bukan ke? Laaaaaa ??

Part 1

Part 2 ( Korang dengar part lagu Mr Ragaman)

Kalau korang dengar sendiri, Tokti bukan sahaja menyanyikan lagu-lagu hits beliau seperti purnama merindu, jerat percintaan dan diari kekasih tetapi turut menyanyikan lagu artis-artis lain seperti Mr Ragaman (Faizal Tahir) dan lagu Sampai Bila (Misha Omar).

Selepas je Fara Fauzana muat naik video tersebut, IG beliau terus dibanjiri komen peminat-peminat Tokti.

Buat suara buruk pun tetap merdu…

Terus nampak macam aafiyah.. 

Minat dari umur 6 tahun lagi….

Terus mengimbau zaman sekolah wehhhh…..

Cover kepala dengan tuala pun lawa…

Sumber : Instagram Fara Fauzana

Alahai Tokti, admin yang dengar ni pun senyum sorang-sorang apatah lagi yang lain-lain, semoga Tokti terus sukses dan bahagian dengan family tersayang..amin

Baca : Kami disini terus menjadi ekor harimau sejati; Siti Nurhaliza Nyanyi Lagu Istimewa Buat Harimau Malaya

 

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.