in

“Tempat b*rak tu” – [VIDEO] Sharifah Sakinah Dikecam Gara-gara Samakan Tandas ‘Mewah’ Dengan Syurga

Collage 4

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kerana sifatnya yang agak gila-gila dan sering buat benda ikut kepalanya, Sharifah Sakinah sering menjadi tumpuan netizen lebih-lebih lagi dengan benda yang dimuat naik di Instagram peribadinya.



Macam baru-baru ini, posting terbaru pelakon ini telah mendapat kritikan yang agak dahsyat dari netizen.

Menerusi video yang dimuat naiknya itu, dapat dilihat Sharifah Sakinah menunjukkan sebuah tandas bertemakan emas dipercayai milik kakaknya Sharifah Shahirah.

Di kapsyen video ini, Sakinah mengatakan bahawa tandas tersebut sejuk macam syurga, tak macam cakap-cakap orang bahawa tandas ada banyak syaitan.

Wag orang kata kat Tandas banyak setans. Sejuk macam syurga tandas awak siap Ada kipas LV GUCCI.”

“Tempat b*rak disamakan dengan syurga”

Kenyataan Sakinah itu bagaimanapun telah membuatkan ramai netizen kurang senang. Mana tidaknya, di ruangan komen rata-rata netizen telah mengecam pelakon ini yang dirasakan melampau kerana samakan tandas dengan syurga.

Screenshot 2022 05 10 At 12.56.31 Pm Down

Hm, mungkin bukan niat Sakinah kot nak samakan tandas dengan syurga. Entahlah min pun tak tahu nak fikir apa.

 

Baca: Dituduh Tukar Agama, Sharifah Sakinah Tunjuk Bukti Suami Mat Salleh Dah Peluk Islam

Screenshot 2022 05 10 At 1.13.22 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.