in

“Takde maruah!” – Suami Kena Cekup Bersekedudukan Dengan Perempuan Simpanan Selama 4 Bulan Masa Isteri Hamil

Perampas

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Saat isteri tengah sarat hamil, boleh pula suami bersekedudukan dengan perempuan simpanan. Hal ini diketahui apabila mereka dicekup oleh pihak JAIS, lebih mengguris hati adik Mieda Marsha ni, mereka dah lama tinggal sebumbung!



 

PERAMPAS SUAMI ADIK AKU YANG TENGAH MENGANDUNG!

66165852 2630829606951988 7035368254340071424 N

Perkara ini mula diketahui setelah Mieda menerima panggilan daripada JAIS awal pagi semalam. Ketika mereka dicekup, baru dapat tahu yang wanita itu dah bawa adik iparnya tinggal bersama lebih daripada 4 bulan!!

“Salam sejahtera apa yang aku nak story terjadi mlm tdi alang2 kau nak glamour aku bg glamor!!jenis perempuan xde maruah xreti malu!!!disbbkan kau jugak la rmh tangga adik aku hancur yg tgh sarat mengandung kan ank pada jantan yg kau rampas ni!!!semalam tepat jam 1.30am 9 julai 2019 bertempat di  Batu 9 Cheras, Selangor aku dpt panggilan dr JAIS dua manusia lahanat ni dh kena tangkap bersekedudukan dlm rmh dh lebih 4bln!”

   66601575 2630829423618673 2201354898807717888 N

Apa yang menambahkan kemarahan Mieda dan lebih 11,000 orang yang share kes ini di Facebook adalah, si perampas tu tahu yang boyfriend dia tu laki orang.

“betina ni sebenarnye tau adik aku ni masih bini pada si jantan ni,tp dia xheran siap bawak blk jantan tu duduk sebumbung dgn dia!!moral of the story klu xde engkau org ke3 dlm hal ni hubungan suami isteri adik aku ni masih blh diselamatkan tp bila dh kena camni kau masih blh suka2 lagi! Iktibar dia hr ni bila dh kena cekup dgn JAIS masih xde perasaan malu wehh!!”

66453919 2630829433618672 9171437064678277120 N

Ketika Mieda bertanya kepadanya wanita tersebut seperti tak kisah, malah sempat merakamkan perbalahan mereka, siap memaki hamun dan tak hiraukan yang isteri teman lelakinya tu tengah mengandung.

 

PERGI MAMPOS LA DIA MENGANDUNG!!”

https://www.facebook.com/hasmida87/videos/pcb.2630843743617241/2630829686951980/?type=3&theater

Mereka akan dihadapkan ke mahkamah pada 15 Julai ni. Hmm, indahnya bahasa, nampak macam sopan je. Apapun, kita tak tahu cerita daripada pihak sana pula bagaimana

 

Baca : “Kau tu kotor, jijik, cacat” – Suami Curang Lepas Muka Isteri Hancur Akibat Kemalangan Motosikal

Curang

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.