“Semalam Maleficent, harini Elsa” – Netizen Terhibur Tengok Gelagat Sajat Pakai Kostum Watak Disney

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Sebelum ni, usahawan terkenal Sajat memang dah banyak kali viral disebabkan pelbagai isu. Netizen juga sering terhibur tengok telatah dia kalau buat live dekat Instagram.

Baru-baru ni, Sajat ada memuat naik gambar dan video di mana dia mengenakan kostum yang menyerupai watak Maleficient dan juga watak Elsa daripada filem Frozen di laman Instagram.

Sumber: Instagram

Tapi, Sajat bukannya suka-suka nak pakai macam tu. Dia sebenarnya pakai kostum tersebut disebabkan menghadiri sebuah event dekat Johor.

Dalam pada itu, Sajat juga memakai produk bengkungnya sambil membuat persembahan dengan menyanyikan lagu bobo di mana dekat atas pentas.

Tapi apa yang lebih menarik, ada netizen yang mengedit aksi Sajat menggayakan kostum tersebut menjadi movie trailer Maleficent 3. Biar betul?

Kalau tak percaya korang tengok ni.

Kreatif betul kan netizen ni, dah macam ada koleksi video sajat pulak min tengok.

Tidak hanya menggayakan kostum Maleficent. Sajat juga ada menggayakan kostum watak Elsa sambil makan durian.

“Elsa nak makan benda yang panas”

Buat hal betul sajat ni.

Alamak! Sajat ni kalau tak buat lawak memang tak sah la. Mungkin lepas ni boleh try jadi Ejen Ali pula?

 

Baca: “Ko buat apa tu jat?” – Nur Sajat Masuk ‘Hospital Bersalin’ Netizen Tertanya-tanya Sakit Apa

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Naqiuddin

Hey whatsapp gais. Layan anime tak?