in ,

“Semalam Maleficent, harini Elsa” – Netizen Terhibur Tengok Gelagat Sajat Pakai Kostum Watak Disney

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sebelum ni, usahawan terkenal Sajat memang dah banyak kali viral disebabkan pelbagai isu. Netizen juga sering terhibur tengok telatah dia kalau buat live dekat Instagram.


Baru-baru ni, Sajat ada memuat naik gambar dan video di mana dia mengenakan kostum yang menyerupai watak Maleficient dan juga watak Elsa daripada filem Frozen di laman Instagram.

Sumber: Instagram

Tapi, Sajat bukannya suka-suka nak pakai macam tu. Dia sebenarnya pakai kostum tersebut disebabkan menghadiri sebuah event dekat Johor.

Dalam pada itu, Sajat juga memakai produk bengkungnya sambil membuat persembahan dengan menyanyikan lagu bobo di mana dekat atas pentas.

View this post on Instagram

MEMANG TAK PERCAYA!!! TAPI KENA PERCAYA!!! FESTIVAL KE TIGA STAR VENDORS JOHOR MEGA FEST 2019 BERMULA HARI INI!! • • • 2⃣0⃣ ARTIS DAN SELEBRITI!!! 1⃣0⃣0⃣JENAMA MEGA POPULAR!!! • DI MANA??? 📢📢📢📢📢 • 🎪 PERSADA CONVENTION CENTRE JOHOR BAHRU 🗓 31 NOV – 1 DIS 2019 ⏰ 10 PAGI – 11 MALAM • • • “@starvendors, LEBIH VOGUE! LEBIH HAVOC!! MESTI BEST EKK” • 🔛FB Starvendors 🔛IG @starvendors 🔛Twitter @starvendors 🔛YouTube Star Vendors • • • #lebihvogue #lebihhavoc #mestibesterk #ifaraziah #ceo #starlela #starvendors #starvendorsjohormegafest2019

A post shared by STAR VENDORS EVENT (1359084-H) (@starvendors) on

Tapi apa yang lebih menarik, ada netizen yang mengedit aksi Sajat menggayakan kostum tersebut menjadi movie trailer Maleficent 3. Biar betul?

Kalau tak percaya korang tengok ni.

Kreatif betul kan netizen ni, dah macam ada koleksi video sajat pulak min tengok.

Tidak hanya menggayakan kostum Maleficent. Sajat juga ada menggayakan kostum watak Elsa sambil makan durian.

“Elsa nak makan benda yang panas”

Buat hal betul sajat ni.

https://www.instagram.com/tv/B5jTovlhE0C/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Alamak! Sajat ni kalau tak buat lawak memang tak sah la. Mungkin lepas ni boleh try jadi Ejen Ali pula?

 

Baca: “Ko buat apa tu jat?” – Nur Sajat Masuk ‘Hospital Bersalin’ Netizen Tertanya-tanya Sakit Apa

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.