in

“Sampai berkerut!” – Netizen Terhibur Tengok Gadis Ini Curi-curi Ambil Gambar Pemain JDT

2Jdt

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Perlawanan Piala FA antara Johor Darul Ta’zim dan Penang FC semalam berkesudahan dengan kemenangan besar JDT 6-1.



Selain dari kemenangan besar JDT ke atas pasukan pelawat, seorang gadis yang juga penyokong JDT turut sama menang besar selepas dia berjaya mengambil gambar Arif Aiman, pemain JDT dengan jarak dekat. Korang boleh tengok gelagat gadis itu dalam video @jllmisai kat bawah.

 

Sampai berkerut

Bersungguh betul ye gadis tu nak ambik gambar pemain JDT, sampai berkerut-kerut pulak tu. Abang cameraman pun pandai shoot baik punya sampai kantoi gadis tu.

Screenshot 2022 08 06 At 11.21.54 AmMungkin kecewa sebab tak dapat view yang baik untuk ambil gambar, itu yang sampai muka tak puas hati keluar kan. Cuba lagi next time. 

Screenshot 2022 08 06 At 11.22.21 AmScreenshot 2022 08 06 At 11.22.36 AmItu lah, buat kerja tak clean, tak pandai cover. Kan dah kantoi identiti dengan ekspresi muka berkerut tu. 

Screenshot 2022 08 06 At 11.22.57 AmKan… nak ambil gambar pun jangan sampai berkerut muka. Player tu tak perasan pun ada orang nak ambil gambar dia, kalau tak dapat angle baik tu, cuba minta elok-elok.

Screenshot 2022 08 06 At 11.23.06 AmGigih betul dia nak ambil gambar, sampai muka termasuk dalam TV pun tak perasan. Apa-apa pun min memang terhibur tengok gelagat dia, nak ambil gambar punya pasal kan.

 

Baca: Penjaga Gol Selangor Kena ‘Buli’ Dengan Penyokong Lawan Lepas Dibelasah JDT 5-1

Screenshot 2022 08 06 At 11.27.10 Am

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.